Yogatights mjuk yoga utan sömmar Dam grå/vinröd

Ref.
8556282
Users reviews
2 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Vill du ha tights som sitter som en andra hud när gör dina asanas? Tack vare den sömlösa teknologin och bomullsbasen känner du inte av tightsen alls utan kan koncentrera dig på andningen!
199,00 kr*
Sitter väl
Hög midja som täcker mage eller som kan vikas ner, stramar inte åt.
Rörelsefrihet
Ger bra rörelsefrihet tack vare det elastiska tyget.
Irritationshämmande
Utan sömmar för att undvika skav.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 61.0% Bomull, Huvudmaterial : 34.0% Polyamid, Huvudmaterial : 5.0% Elastan
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Sömlösa tights av bomulllsbas:
Tightsen har tagits fram för att ge maximal rörelsefrihet under ett lugnt yogapass. Plagget blir som en andra hud, mjukt och följsamt. Den höga midjan kan vikas och anpassas till de flesta kroppar, även vid graviditet. Bladtryck på benet.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till kostexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra ambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv aha-upplevelse som dessutom respekterar naturen.
Vad är gravidyoga?
Gravidyoga fokuserar på andningsteknik och ställningar som hjälper gravida före, under och efter födseln.Instruktörerna tillhandahåller olika redskap som kan hjälpa kvinnorna att utföra ställningarna på ett bekvämt sätt, för att arbeta styrka och smidighet, för att förbereda sig inför födseln.
Fördelarna med gravidyoga:
Det finns många! Ökad muskelstyrka, bättre uthållighet och smidighet under förlossning. Bättre sömnkvalitet.Lindrar värk i ländryggen. Du minskar på stressen och oron, och koncentrerar dig lättare. Kort sagt, att träna gravidyoga är en lysande idé!
Översikt av miljöpåverkan
Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Kvinna
  30-39 år
  29 april 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  Nice looking leggings but bad quality

  I loved these leggings from the fist try. But on the second occasion wearing them they started to come apart on both sides at the seams at the crotch area.. Sadly poor quality, although they felt and looked amazing wearing them - for that one time :(

ÖVERST PÅ SIDAN