Yogamatta naturgummi/jute 4 mm

Ref.
8399479
Produktens plus
Vill du ha en ekologiskt framtagen yogamatta med bra fäste? Mattan anpassas efter alla olika positioner. Den är sandfärgad och i naturmaterial för att hjälpa till med avslappningen.
549,00 kr*
Ekotillverkning
Jute och naturgummi för att respektera miljön.
Grepp
Glid inte längre när du står på den tack vare reliefmönstret.
Stabilitet
Gummit i mattan hjälper dig att hålla balansen.
Lättransporterad
Den är lätt att ta med sig med hjälp av remmen.

EGENSKAPER

Material
Skum : 100.0% Naturgummi Golvduk : 100.0% Jute
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Lämna inte i solen eftersom naturgummi kan torka och förlora greppet.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka mått? Vilken vikt?
Mattan är 183 cm lång, 61 cm bred och 4 mm tjock. Den väger 2,6 kg.
Vilken yogamatta ska jag välja?
Utövar du lugnare yoga (t.ex. Hatha, Restorative, gravidyoga, Nidra...) ? Positionerna och växlingarna är ganska långsamma, mjuka och lugna. Då ger en matta på 5-8 mm tillräckligt med komfort för lederna. - Utövar du mer dynamisk yoga (t.ex. Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Positionerna och växlingarna är ganska snabba och träningen är ganska hård. Då är det bättre med en matta på upp till 5 mm, som ger både fäste och stabilitet.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Luktar gummit?
Gummit har en naturlig doft. Vissa tycker om den och andra inte. Om du inte tycker om den, kan vi berätta att den försvinner med tiden. Vårt tips: du kan enkelt vädra mattan innan du använder den.
ÖVERST PÅ SIDAN