Yogamatta för mjuk yoga ESSENTIEL 4 mm blå

Ref.
8485204
Produktens plus
Vill du ha en egen matta att använda på yogapasset? Den här mattan är lätt och i ett skum utan PVC och passar utmärkt för dina första yogapass.
Grepp
Skum i rutstruktur för bättre fäste med händer och fötter.
Användarkomfort
Isolation mot golvet och hygien.
Lättransporterad
2 resårband för att hålla mattan hoprullad. Lätt att förvara och transportera.

EGENSKAPER

Färg
grå
Mått
172 cm x 58 cm
Tjocklek
5 mm
Material
Skum : 100.0% Foamed Polyethylen
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för ansträngande yoga: mindre fäste

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur stor är produkten? Vad väger den?
Mattan är 172 cm lång, 58 cm bred och 4 mm tjock. Den väger 350 g.
Vilken yogamatta ska jag välja?
Utövar du lugnare yoga (t.ex. Hatha, Restorative, gravidyoga, Nidra...) ? Positionerna och växlingarna är ganska långsamma, mjuka och lugna. Då ger en matta på 5-8 mm tillräckligt med komfort för lederna. - Utövar du mer ansträngande yoga (t.ex. Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Positionerna och växlingarna är ganska snabba och träningen är ganska hård. Då är det bättre med en matta på upp till 5 mm, som ger både fäste och stabilitet.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Hur håller jag mattan ren?
Efter träningen kan du spraya med vår spray som innehåller eteriska oljor för att fräscha upp din matta. Du kan dessutom tvätta mattan med lite vatten och tvål och sedan låta den lufttorka innan du rullar ihop den igen.
ÖVERST PÅ SIDAN