Yogamatta mjuk yoga 5 mm CLUB blå

Ref.
8575925
Produktens plus
En mjuk matta som passar för regelbunden användning. Den är lätt och passar både för hemmaträning och på yogapasset. Den har diskreta märken för att hjälpa dig att stå rätt.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

349,00 kr*
Användarkomfort
Bra tjocklek för att ha balans. En mjuk och varm känsla.
Grepp
Den har bra fäste mot golvet vid lugn yoga.
Stabilitet
Densiteten ger dig optimal hållning i balanspositionerna.
Lättransporterad
Den är lätt att ta med sig med hjälp av remmen.

EGENSKAPER

Material
Skum : 100.0% Foamed Styrene Ethylene Butadiene Styrene
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Passar inte för dynamisk yoga (ashtanga, ...)

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur stort är det?Vad väger den?
Mattan är 215 cm lång, 70 cm bred och 5 mm tjock. Den väger 960 g.
Vilken yogamatta ska jag välja?
Utövar du lugnare yoga (t.ex. Hatha, Restorative, gravidyoga, Nidra...)? Positionerna och växlingarna är ganska långsamma, mjuka och lugna. Då ger en matta på 5-8 mm tillräckligt med komfort för lederna. - Utövar du mer dynamisk yoga (t.ex. Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Positionerna och växlingarna är ganska snabba och träningen är ganska hård. Då är det bättre med en matta på upp till 5 mm, som ger både fäste och stabilitet.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Hur håller jag mattan ren?
Efter träningen kan du spraya med vår spray som innehåller eteriska oljor för att fräscha upp din matta. Du kan dessutom tvätta mattan med lite vatten och tvål och sedan låta den lufttorka innan du rullar ihop den igen.
ÖVERST PÅ SIDAN