Yogamatta mjuk 8 mm lila

Ref.
8353392
Produktens plus
Vill du ha en bekväm yogamatta för nybörjare? Den här mattan är perfekt för positioner där man stödjer sig på knän och handleder, eller omvända positioner som skulderstående eller plogpositionen!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Användarkomfort
8 mm tjock. 173x61 cm. Vikt: 2 kg.
Grepp
Format PVC-material för ökad stabilitet i yogaställningarna.
Stabilitet
Medelstabil för balanspositioner.
Lättransporterad
Bärrem ingår.

EGENSKAPER

Material
Skum : 100.0% Foamed PVC
Designad för att
mjuk yoga (Hatha, Nidra, traditionnell, restaurative, gravid- ...)
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Rengör med en svamp som du fuktat med vatten som du har blandat med några droppar essentiell olja för att ta bort lukt och desinficera. Väskan kan tvättas i maskin
Användningsrestriktioner
Använd ej som fallmatta

LÄR DIG KOSTNADSFRITT HUR DU ANVÄNDER DINA PRODUKTER OCH TILLBEHÖR FRÅN DOMYOS MED VÅRA VIDEOR.

Med yogamattan från Domyos får du största möjliga komfort under yogapassen.
Domyos erbjuder övningar på video som har producerats och skapats i samarbete med de professionella och välutbildade träningscoacherna från våra fitnesscenter, Domyos Club.
 

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilken yogamatta ska jag välja?
För mjukare former av yoga (Hatha, Yin, Nidra, avslappning ...): är det viktigt med komfort och för att skydda dina knän, leder, anklar, även vid omvända ställningar (skulderstående, plogen ...) då man ska vara särskilt varsam med nacke och hals: välj en matta på mellan 5 och 8 mm. För dynamiska yogaformer (Ashtanga, Vinyasya, Hot yoga ...): med många ställningar som utförs stående och balansställningar: är det viktigt med stabilitet och grepp: välj en matta på mellan 3 och 5 mm.
Matta på 8 mm: Längd 173cm x bredd 61 cm Tjocklek 8 mm
Den mest bekväma yogamattan för positioner med tryck på vissa punkter, eller omvända positioner. Tveka inte att dessutom använda en yogafilt för ännu mer komfort. Struktur som ger bra grepp. Har en linje i mitten som hjälp för vissa positioner. Bärrem. Vikt: 2 kilos
Tillverkningen av yogaprodukter:
Under yogapassen är komfort en viktig faktor och alla yogamattor har utformats för att stödja dig i de olika yogaställningarna. Våra produkter är utformade på ett sätt så att du kan koncentrera dig på de olika yogaställningarna och din andning.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
ÖVERST PÅ SIDAN