Yogafilt med två sidor XL mörkgrå/svart

Ref.
8484880
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Vikt : Perfekt stöd vid yogaställningar eller att skydda sina leder. Utsträckt: mjuk, varm och stor filt som håller dig varm vid avlslappningsövningar i slutet av träningspasset.
349,00 kr*
Värme
En våffelmönstrad fleecesida och en i ullblandning.
Användarkomfort
Fleecesidan är mjuk och skön.
Lättskött
Tål maskintvätt 40°.

EGENSKAPER

Mått
längd 60 cm x 20 cm
Material
Huvudmaterial : 55.0% Akryl, Huvudmaterial : 39.0% Polyester, Huvudmaterial : 6.0% Ull Resårband : 79.3% Polyamid, Resårband : 17.1% Elastan, Resårband : 3.6% Metallfiber
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Rengör med en svamp som du fuktat med vatten som du har blandat med några droppar essentiell olja för att ta bort lukt och desinficera. Väskan kan tvättas i maskin

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur stor är filten? Vad väger den?
Filten är stor, den är 200 cm lång och 140 cm bred. Den väger 800 g. Den är lätt att ta med tack vare gummibandet. Då blir den 66 cm lång och 14 cm bred.
Varför behöver jag en filt när jag tränar yoga?
Filten är användbar vid flera tillfällen under yogan: hopvikt kan den vara en kudde att sitta på, eller användas för att skydda knäna och anklarna i vissa positioner (diamanten, hunden, katten...). Den är även mycket bra vid positioner som Skulderstående (Sarvangasana) eller att skydda nedre delen av magen. När den är utsträckt är den stor och är skön att ha om sig vid t.ex. Savasana.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  30-39 år
  18 oktober 2018
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  Gorgeous blanket

  I love this blanket! It's extremely snuggly and keeps me very cosy in my Yoga relaxation. My cats also love this blanket which is a good sign as they always know the warmest spot! The only slight down side is I don't like the glittery edging but this is just personal taste.

ÖVERST PÅ SIDAN