Yogabyxa mjuk yoga ekobomull Dam marinblå

Ref.
8574058
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Ekologiskt odlad bomull. Hög midja att vika ner. Lätt stöd för magmuskulaturen. Passar alla kroppar, även gravida kvinnor.

5 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Rörelsefrihet
Tillsatt elastan för mer mjukhet.Snörning vid benslut
Ekotillverkning
Ekologisk bomull odlad utan GMO, kemiska gödningsmedel eller bekämpningsmedel
Sitter väl
Hög midja som täcker mage eller som kan vikas ner, stramar inte åt.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 92.0% Bomull, Huvudmaterial : 8.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför har vi valt ekologiskt odlad bomull?
Ekologiskt odlad bomull. Metoderna för ekologiskt jordbruk har skapats särskilt för att minska inverkan på miljön. Med ekologisk odling bevaras den biologiska mångfalden och jordens bördighet, och föroreningen av grundvattnet minskas.
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Vad är gravidyoga?
Gravidyoga fokuserar på andningsteknik och ställningar som hjälper gravida före, under och efter födseln.Instruktörerna tillhandahåller olika redskap som kan hjälpa kvinnorna att utföra ställningarna på ett bekvämt sätt, för att arbeta styrka och smidighet, för att förbereda sig inför födseln.
Fördelarna med gravidyoga:
Det finns många! Ökad muskelstyrka, bättre uthållighet och smidighet under förlossning. Bättre sömnkvalitet.Lindrar värk i ländryggen. Du minskar på stressen och oron, och koncentrerar dig lättare. Kort sagt, att träna gravidyoga är en lysande idé!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  16 mars 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Excellent

  Just what I wanted for pilates as not clingy or tight fitting will be buying again

ÖVERST PÅ SIDAN