Yogabyxa Herr svart

Ref.
8380571
Users reviews
2 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
En stilig byxa med bred resår i midjan och två fickor med dragkedja. Den är så lätt och bekväm att våra yogis inte kände den alls.
279,00 kr*
Rörelsefrihet
Stretchigt åt två håll, resår och platta sömmar: som en andra hud.
Andningsförmåga
Funktionstyg som absorberar och minskar känslan av fukt.

EGENSKAPER

Storlekar
S - XXL
Färg
grå
Material
Huvudmaterial : 88.0% Polyester, Huvudmaterial : 12.0% Elastan Resårband : 44.0% Polyamid, Resårband : 38.0% Polyester, Resårband : 18.0% Gummi
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till yogaexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra yogaambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv yogaupplevelse som dessutom respekterar naturen.
Miljöpåverkan
Betyg B - Jämförelse: tunna byxor herr - teknisk info
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon utför frivilligt denna miljöregistrering. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Users reviews

 • Man
  50-59 år
  11 februari 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  Don't cater for the smaller leg?

  I'm surprised you don't cater for those of us who need say 34/30 or 36/30. Had to leave the 34/34 on the shelf.

ÖVERST PÅ SIDAN