Väska för kampsport 900 60 L svart

Ref.
8510131
Users reviews
4.25 / 5 4 Synpunkter
Produktens plus
Är du trött på att inte ha koll på dina saker?Vi har tagit fram den här väskan med många fack så att du kan organisera din utrustning. På så sätt slipper du leta och rota!
549,00 kr*
Nötningsbeständig
Väskan kan hänga med överallt eftersom den är gjord i ett tåligt tyg!
Ventilation
Den har god ventilationsförmåga tack vare ett perforerat skum och mesh.
Mångsidighet
Bär den i handen eller på ryggen tack vare de två handtagen och remmarna.
Flera fack
Håll koll på dina saker och organisera dig med de olika facken.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 50.0% Polyester, Huvudmaterial : 50.0% Polyuretan Foder : 100.0% Polyester Stoppning : 70.0% Foamed Polyethylen, Stoppning : 30.0% EVA Nät : 100.0% Polyester
Approved by
Denna produkt har testats och godkänts av våra boxningsteam under krävande omständigheter som ligger så nära verklig användning som möjligt.
Tests
Kom in till din närmaste Decathlonbutik och testa produkterna.Om du har ett DECATHLON-konto är det gratis att testa under sju dagar.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Smarta fack för att organisera sina saker
För att undvika att väskan blir rörig eller att du måste hälla ut alla dina saker i träningssalen så har vi tagit fram den här väskan med flera smarta fack!Väskan kan öppnas i mitten längs med hela sidan, som en resväska. På så sätt kan du organisera dig. På ovansidan finns en bred öppning och två nät på baksidan, där du kan förvara småtillbehör. Fickan bredvid handtaget passar utmärkt för nycklar, band, tandskydd eller telefon.
Ta med den överallt och bär den hur du vill
Eftersom den är gjord i ett mycket slitstarkt tyg, kan väskan följa med till träningen ofta och under en lång tid. Den har flera handtag så att du kan bära den hur du vill. - handtaget upptill är för att bära väskan upprätt. - de två remmarna med insida i mesh är för att bära väskan över axlarna eller som en "duffle bag".
Simon, designer på Outshock, berättar om väskan 900
"Vi ville ta fram en väska som är lätt att organisera sina saker i. Framför allt skulle den ha två separata delar, en för privata saker och en för träningssaker.Vi utgick från en vanlig sportväska och gav den en form som lite påminner om en slagsäck. Vi vände oss främst till de som tränar boxning för de har mest utrustning. Så vi skapade en väska som rymmer 60 liter!Vid boxning svettas man mycket så vi gav väskan sidor med perforeringar och mesh.Det luftar utan att dra åt sig vatten."
Vi är glada att kunna presentera ...
... en väska som gör livet lite lättare!Framför allt ville vi designa en väska som är inspirerad av boxning.Och för att hjälpa dig att organisera dina saker tog vårt utvecklingsteam hjälp av Decathlons expertteam vad gäller bagage. Sedan följde ett år av prototyper, flera tester (i t.ex. tålighet) och framför allt åsiktsutbyte med många boxare. Så vad är då resultatet?"Du kan organisera dina saker.Vi ville göra en smart och tålig produkt."
Ett råd för att organisera din väska
Julien, produktchef på Outshock, berättar om väskan 900: "Idén kom från boxningslokaler över hela världen, där alla sätter ner sin utrustning på marken. Det är dessutom en sport som kräver mycket utrustning.Därför ville vi ta fram en praktisk, teknisk och optimerad produkt.Ofta börjar du att hoppa hopprep, sen tar du på dina lindor och sen tandskyddet.Därför ville vi ha ett fack för småsaker."

Users reviews

4.25 / 5 4 Synpunkter
4 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Man
  30-39 år
  03 januari 2020
  That review has been deposited on this product version
  Overall worth buying

  Use for gym and Muay Thai. Fits everything you need, 14 oz gloves, shins, ropes and keeps it organised with tons of room left.

 • Man
  19 december 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sports bag

  Very nice and super functional bag

 • Man
  23 september 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Motorcycle + Krav Maga

  So far, I'm very pleased with this bag. I can fit all my Krav Maga equipment: clothes, boxing gloves + open gloves, shin guards, groin protection, trainers, towels, toiletry.

  The quality seems quite good. I like the fact it one compartment for clothes and another one for gear.

  Very comfortable to use on a motorbike.

ÖVERST PÅ SIDAN