Tröja spacer Gym 500 Junior

Ref.
8491037
Produktens plus
Ett snyggt plagg för att skydda sig mot kyla på träningspasset. Tyg som håller kroppen varm. Försedd med huva och fickor på sidorna. Dessutom en innerficka för mobilen!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Värme
Tyg som värmer. Lättskött.
Svettbortförsel
Syntetmaterial som absorberar och för bort svett.
Töjbar
Elastan ingår för att ge rörelsefrihet.

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Svart, grå
Material
Huvudmaterial : 78.0% Polyester, Huvudmaterial : 17.0% Viskos, Huvudmaterial : 5.0% Elastan Annat foder : 85.0% Polyester, Annat foder : 15.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
att hålla sig varm före, under och efter gympan.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
En huvtröja som för bort svett!
Den här collegetröjan är sydd i ett syntetmaterial som även innehåller elastan. För bort svett och ger bra rörelsefrihet. Håller dig torr och varm. Trendig, kroppsnära passform. Fickorna på sidorna har blixtlåsstängning.
ÖVERST PÅ SIDAN