Tröja Gym Junior

Ref.
8487619
Produktens plus
Den enklaste och mest bekväma tröjan. Domyos garanterar att färger och former håller. Mjuk halsringning för att lätt träs över huvudet.
Från
39,00 kr29,00 kr*
Mjukhet
Garanterat mjuka i 100% bomull
Miljöpåverkan
BETYG C - Jämförelse: långärmad tröja dam - teknisk info

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Svart, rosa
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Färgad tröja med tryck i 100 % bomull
T-shirt i 100 % bomull. Hög kvalitet till ett lågt pris! Ett basplagg som passar de flesta sporter. En enkel modell som är precis "lagom", med ett snyggt och trendigt tryck.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN