Tröja ekologisk för lugn yoga Dam

Ref.
8394019
Users reviews
4.89 / 5 9 Synpunkter
Produktens plus
Tyget är i ekologisk bomull för mjukhet och i elastan för komfort Tröja från Domyos för yoga och som är bra för miljön.
Från
129,00 kr49,00 kr*
Rörelsefrihet
Med elastan för mer mjukhet.
Ekotillverkning
Ekologisk bomull odlad utan GMO, kemiska gödningsmedel eller bekämpningsmedel
Mjukhet
Naturligt mjuk och bekväm bomull (165 gram)

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 95.0% Bomull, Huvudmaterial : 5.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att det behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. (Produkter som framställts genom ekologisk odling är särskilt spårningsbara.)
Designad för att
Mjuk yoga (Hatha, Nidra, restorative ...)
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Tål maskintvätt i max 40°. Torktumla på låg värme. Stryk ej. Vi har valt ekologisk bomull för att minska miljöpåverkan och respektera ekosystemet. Sättet du sköter plagget på spelar roll för miljön. Undvik förtvätt vid tvätt av plagget. Genom att tvätta i 30° istället för 40° kan du spara upp till 37 % energi!

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Domyos yogakläder
Vid soft gym och yoga är komfort av högsta vikt, varför Domyos tagit fram produkter som ger stor rörelsefrihet. Våra produkter har tillverkats för att du ska kunna koncentrera dig på ställning och andning. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Varför välja eko-bomull?
Yoga är synonymt med välmående: andas, slappna av och jaga bort stressen. Utövarna har en känsla för kroppens begränsningar och har respekt för andra och för miljön: Därför föreslår vi ekologiskt odlad bomull (med begränsad miljöpåverkan).
Ekologiskt odlad bomull
Ekologiskt odlad bomull. Metoderna för ekologiskt jordbruk har skapats särskilt för att minska inverkan på miljön. Med ekologisk odling bevaras den biologiska mångfalden och jordens bördighet, och föroreningen av grundvattnet minskas. 60 % mindre vattenförbrukning än vid vanlig bomullsodling.
Varför ska man träna Yoga?
Yogan har sina rötter i Indien och är en träningsform som förenar kropp och själ. Genom att regelbundet utöva yoga känner man sig bättre i både kropp och själ. Kroppen blir mjuk, stark och vältränad. Man känner sig bättre till mods, avslappnad och mindre stressad.
Vad betyder "Ahimsa"?
Yamas (interagering i yttre världen) och Niyamas (interagering i den inre världen) handlar om hur yogis ska leva i harmoni med planeten och sina medmänniskor; hela första regeln i Yamas är "Ahimsa", som behandlar icke-våld, eller respekt. Det uttrycker vi bland annat genom våra plagg i ekologisk bomull.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon utför frivilligt denna miljöregistrering. Web: Sustainability.decathlon.com Förklarande video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Users reviews

4.89 / 5 9 Synpunkter
9 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • 18 oktober 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfect yoga top

  Love love love this top. Stays in place in downward dog. No restriction in any postures and looks pretty damn good. Prefer it to my Sweaty Betty yoga tops, washes extremely well on 30 degrees. I’ve worn and washed 6 times, still looks like new

 • Kvinna
  30-39 år
  14 januari 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  So comfy

  I love wearing this top, so comfortable and cozy and perfect for exercise and slouching about the house :)

 • Kvinna
  30-39 år
  04 oktober 2017
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Comfy

  This is a really nice comfy product!

ÖVERST PÅ SIDAN