Tröja 100 Gym & pilates Dam Svart

Ref.
8520232
Produktens plus
Enkel och bekväm tröja med rundad hals. I bomull och elastan.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Töjbar
Naturligt töjbart material

EGENSKAPER

Storlekar
från XS till 2XL.
Finns i
vit, svart, rosa och grå
Vikt
165 gram/m²
Material
Huvudmaterial : 95.0% Bomull, Huvudmaterial : 5.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.
Smart detalj för ökad komfort
Ta bort lappen om den stör dig under träningen. Lappen sitter inte längre direkt på plagget. Det blir då lättare att ta bort lappen utan att skada plagget.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN