Trikå balett och modern dans utan fot Junior

Ref.
8490228
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Semiopak trikå med bomullsförstärkning i grenen för komfort och tålighet.Modell utan fötter, som bärs över balettdräkten eller under ett par dansshorts!.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Töjbar
Modell och material för stora rörelser.
Soliditet
Platt över midjan och förstärkt i grenen för att vara tåliga.
Mjukhet
Bomullsförstärkt i grenen för extra komfort

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 89.0% Polyamid, Huvudmaterial : 11.0% Elastan Ramförstärkning : 82.0% Bomull, Ramförstärkning : 18.0% Polyamid
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna.På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat plagget ytterligare.Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja balettkläder?
Klädseln i klassisk balett bestäms ofta av dansläraren. Den bärs oftast utan underkläder. Kombinationen av body och trikåer sitter väl i alla rörelser. En dansös perfekta utrustning är: en body, en kjol, trikåer och tåskor. För uppvärmning rekommenderas en omlottröja.
Varför använda danstrikåer?
Trikåerna från Domyos är funktionella och ger både komfort och optimal passform. De förstärker benrörelsen väl. Bomullsförstärkningen i grenen och tårna gör att de håller längre. De passar lika bra på dansklassen som på scen.
Hur ska jag välja danstrikåer?
På dansavdelningen hittar du flera olika typer av trikåer. De enklaste är strumpbyxorna med fot. Det finns även fotlösa trikåer som passar lika bra för balett som för street- och jazzdansVi har även trikåer med en öppning för att komma åt fötterna under dansklassen. De är perfekta för att öva tådans, eftersom du kan komma åt tåskyddet under passet.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  40-49 år
  29 november 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bra

  Prisvärd och bra tjocklek

ÖVERST PÅ SIDAN