Trikå balett Junior

Ref.
8490216
Users reviews
4.8 / 5 5 Synpunkter
Produktens plus
Halvopakt tyg med förformade tår för att inte vecka sig i skorna. Bomullsförstärkning i grenen.Är du beredd? Det är bara att börja dansa!

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Töjbar
Modell och material för stora rörelser.
Mjukhet
Bomullsförstärkt i grenen för extra komfort

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 89.0% Polyamid, Huvudmaterial : 11.0% Elastan Ramförstärkning : 82.0% Bomull, Ramförstärkning : 18.0% Polyamid
Approved by
Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare.Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat plagget ytterligare.Caroline, produktchef, inser också vikten av att varje ny produkt som tas fram, ska finnas tillgänglig i alla storlekar för att garantera dig rätt storlek.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja balettkläder?
Klädseln i klassisk balett bestäms ofta av dansläraren. Den bärs oftast utan underkläder. Kombinationen av body och trikåer sitter väl i alla rörelser. En dansös perfekta utrustning är: en body, en kjol, trikåer och teknikskor. För uppvärmning rekommenderas en omlottröja.
Varför använda danstrikåer?
Tekniskt dansplagg med en finish som gör danstrikåerna mycket bekväma, med optimal passform. De förstärker benrörelsen väl.Bomullsförstärkningen i grenen och tårna gör att de håller längre. De passar lika bra på dansklassen som på scen.
Hur ska jag välja danstrikåer?
På dansavdelningen hittar du flera olika typer av trikåer. Den mest klassiska modellen är trikåerna med fot. Det finns även fotlösa trikåer som passar lika bra för balett som för street- och jazzdansVi har även trikåer med en öppning för att komma åt fötterna under dansklassen. De är perfekta för att öva tådans, eftersom du kan komma åt tåskyddet under passet.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan har beräknats utifrån hela dess livscykel och med beaktande av olika indikatorer. Ett ABCDE-betyg har skapats för att hjälpa dig att enkelt hitta den produkt som har minst miljöpåverkan i en kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar...) För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.8 / 5 5 Synpunkter
5 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • 17 juni 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great value

  Good value. Much cheaper than dance store

 • 24 april 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Lovely ballet tights

  We love this tights. We have washed them and washed them and they still look like new. We are going to get more.Totally worth the price, which is already very competitive

 • 26 februari 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Good ballet tights

  Room for some growth and they are super soft will get these again

ÖVERST PÅ SIDAN