Trikå balett Dam

Ref.
8490219
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Vill du ha trikåer med fötter? Trikåerna är töjbara och tåliga, halvgenomskinliga och med förformade tår för att det inte ska uppstå veck i teknikskorna.
Töjbar
Modell och material för stora rörelser.
Mjukhet
Bomullsförstärkt i grenen för extra komfort

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 89.0% Polyamid, Huvudmaterial : 11.0% Elastan Ramförstärkning : 82.0% Bomull, Ramförstärkning : 18.0% Polyamid
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget. Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Antal denier
Trikåer 50 denier.
Fördelarna med danstrikåer med fot
Ett måste för att dansa balett, i en modell som framhäver benets konturer perfekt. Bekväma och sitter bra tack vare den tekniska utformningen och detaljerna.Bomullsförstärkningen i grenen och tårna gör att de håller längre.
Rosa, svarta eller hudfärgade trikåer?
Rosa trikåer är klassiska för att dansa balett. Svarta trikåer ger en neo-klassisk stil.De hudfärgade bärs under föreställningar.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  50-59 år
  06 juni 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fab tights

  Excellent tights for the money I paid, have just reordered a couple more pairs.

ÖVERST PÅ SIDAN