Trikå balett anpassningsbar Junior rosa

Ref.
8490231
Produktens plus
Vill du ha justerbara rosa danstrikåer?Tack vare öppningen under hålfoten kan du justera dem som du vill. Placera enkelt dina tåskydd i teknikskorna.
129,00 kr*
Töjbar
Modell och material för stora rörelser.
Mjukhet
Bomullsförstärkt i grenen för extra komfort
Modularitet
Öppning för att kunna ta ut foten snabbt under träningen.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 92.0% Polyamid, Huvudmaterial : 8.0% Elastan Ramförstärkning : 82.0% Bomull, Ramförstärkning : 18.0% Polyamid
Approved by
Vår ingenjör för brukstester, Inès, har låtit dansare på amatör- och professionell nivå testa plagget. Testarna har använt plaggen under dansklasserna, och sedan delat med sig om de positiva och negativa sidorna. På så vis har vi kunnat få en bild av vilka som är de starka sidorna, och vi har förbättrat produkten ytterligare. Produktchefen Caroline utför även tester för att storlekarna ska stämma exakt.
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Antal denier
Trikåer 80 denier.
Fördelarna med anpassningsbara danstrikåer
Praktiska och bekväma med en öppning under hålfoten för att kunna justera dem under dansträningen.Du kan ha tårna fria för att fästa tåskydd i dina teknikskor,Du kan även bära dem som trikåer utan fötter, och lätt komma åt tårna om de behöver plåstras om.
ÖVERST PÅ SIDAN