Träningsväska fitness 40 liter grå

Ref.
8521615
Produktens plus
Din träningsrutin börjar i omklädningsrummet!Väskan LikeALocker är lätt att använda och blandar inte rena kläder med smutstvätt eller fuktiga tillbehör.

5 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

399,00 kr*
Modularitet
Stående eller liggande förvaring, du bestämmer!
Flera fack
Perfekt för organiserad förvaring!4 fack - 1 laptop 17", 2 avtagbara skiljedelar
Lättransporterad
Kan bäras på 4 sätt: ryggsäck, med stort handtag, med 2 små handtag, rem.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester Skum : 100.0% Polyetylen Beläggning : 100.0% Polyuretan
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Volym
Volym: 40 liter Mått: höjd 56 cm - längd 27 cm - bredd 23 cm
Varför en väska på 40 liter?
Denna träningsväska på 40 liter är tänkt för dig som går och gymmar före/efter jobbet eller under lunchrasten. I den kan du enkelt bära med dig dina träningskläder och tillbehör. Väskan har flera fack för att du lättare ska kunna ordna och hålla koll på dina saker. De fyra bärsätten gör väskan praktisk att bära, och formatet är anpassat för att passa in i skåpen i omklädningsrummet.
Tillbehör
Särskilt fack för badrumstillbehör Särskilt datorfack Avtagbara fack Luftigt skofack Telefonfack Andra fack för småtillbehör
Produkttest
Väskan har utsatts för på varandra följande tester av den vattenavstötande förmågan, bärsystemets slitstyrka och färgernas hållfasthet. Man kontrollerar att väskan behåller sin ursprungliga form och färg och hålls vattentät i duggregn. Dessa tester utförs regelbundet av olika laboratorier, och de hjälper oss att säkerställa att våra kvalitetskrav efterföljs i varje steg av produktutvecklingsprocessen. Om väskan trots detta inte lever upp till dina förväntningar, så lämna gärna en kommentar!
Skötselråd
Rengör väskan med hjälp av en fuktig svamp. Om väskan är våt när du kommer hem, så töm alla fack och lämna dem öppna för att väskan ska torka bättre.
Hur mäts väskornas volym?
Varje väskas volym mäts genom en standardmetod: vi fyller huvudfacket och alla mindre fack med små bollar. Vi tömmer sedan ut bollarna i en graderad behållare för att kunna läsa av volymen i liter.
ÖVERST PÅ SIDAN