• TONING STRAP LIGHT (7KG)
  • TONING STRAP LIGHT (7KG)
  • TONING STRAP LIGHT (7KG)
  • TONING STRAP LIGHT (7KG)

TONING STRAP LIGHT (7KG)

Ref.
8333592
Produktens plus
3 färger för 3 nivåer! Med Elastiband kan du träna de huvudsakliga muskelgrupperna (armar, rygg, rumpa, byst, axlar, mage...) Kolla även in Domyos videos
99,00 kr*
Mångsidighet
8 numrerade handtag för träning av samtliga muskler.
Lättskött
Tål maskintvätt 30°C. Lätt att förvara och transportera.
Coachingfunktion
Övningar hittar du på Domyos.com.

EGENSKAPER

Rosa
Light.
grön
medium.
Blå
hard.
Material
Resårband : 39.0% Elastodien, 35.0% Polyester, 26.0% Polyamid
Designad för att
toning av hela kroppen. För hemmabruk eller gym.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Tål maskintvätt 30°C.
Användningsrestriktioner
Endast för hemmabruk.

LÄR DIG KOSTNADSFRITT HUR DU ANVÄNDER DINA PRODUKTER OCH TILLBEHÖR FRÅN DOMYOS MED VÅRA VIDEOR.

Elastiband från Domyos hjälper dig att effektivt öka spänsten hos alla kroppens muskler och att stärka magmuskler, biceps, axlar, bröstmuskler, stjärtmuskler och lår på djupet.
Domyos erbjuder övningar på video som har producerats och skapats i samarbete med de professionella och välutbildade träningscoacherna från våra fitnesscenter, Domyos Club.
 

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vad är muskeltoning?
Muskeltoning karakteriseras av att ge musklerna spänst, det vill säga träna upp de muskelfiber som stödjer skelettet och som flyttar kroppen och hjälper oss att bära saker. Målet är att förstärka musklerna för att må bättre och förebygga skador.
För vem passar träningen?
Det är oftast kvinnor som tränar muskeltoning, men träningen riktar sig till alla, oavsett ålder och kön. Träningstypen passar särskilt bra för stillasittande personer som inte längre har för vana att träna regelbundet.
Fördelarna med muskeltoning
Muskeltoning är bra för hela kroppen. Därmed skiljer den sig från klassisk träning som ofta bara riktas in på en viss kroppsdel. Med den här tekniken får du en snyggt formad kropp och blir van att röra på dig. Genom muskeltoning kan du: börja träna på ett skonsamt sätt, balansera din figur och slimma hela kroppen (mage, lår, armar och bröst).
Muskelövningar med gummiband för att forma kroppen
Vi kan föreslå många olika övningar för muskelträning där dessa vikter är användbara för hela kroppen. Träna axlar, lår, biceps, triceps, bröstmuskler och rygg med videos som du hittar på domyos.com .

Du kanske även är intresserad av dessa produkter

ÖVERST PÅ SIDAN