RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

23 Råd
Pages
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Oavsett om du tränar hemma, på kontoret eller på semestern, hittar du här råd och tips för att behålla spänsten och njuta av sommaren! Vi hjälper dig att hålla kroppen i form genom att ta riktigt väl hand om den: Med våra 5 tips blir du vacker och sportig på stranden!

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-multisports-astuces-accessoires-pratiquer-en-douceur

För dig som tränar fitness finns det oumbärliga tillbehör för att variera övningarna och låta musklerna jobba mer intensivt. De så kallade mjuka träningsformerna, som yoga eller Pilates, har också speciella tillbehör för en välgörande effekt.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Hur håller jag mig i form under semestern? Tack vare några enkla (och diskreta!) fitnessövningar som du kan göra för att hålla figuren i trim hela sommaren.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Blivande mödrar ställer ofta följande fråga: Går det att fortsätta träna när man är gravid? Ta del av Domyos råd för att välja rätt träningsform under graviditeten.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Många kvinnor är rädda för att börja med styrketräning. Ändå är det många kändisar som styrketränar för att få en slankare figur. Är du redo att göra ett försök?

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

Du har kanske redan provat på Pilatesmetoden för att få en slank och spänstig kropp. Men kände du till träning med andra Pilatestillbehör, som motståndsringen?

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Många kvinnor lider av venös insufficiens (försämrad cirkulation i venerna), som tar sig uttryck i tunga ben, en trötthetskänsla eller åderbråck. Hur förebygger jag de här besvären och minskar känslan av tunga ben? Det berättar vi för dig i våra råd för en god form och hälsa.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-tonification-exercices-tonifit

Upptäck Tonifit från Domyos, fitnesstillbehöret avsett för att öka spänsten i samtliga muskler: armar, rygg, axlar, bröstmuskler och stjärtmuskler.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Upptäck Toning Ball från Domyos, ett tillbehör för stärknings- och stretchningsövningar. Starkare muskler och bättre motorik och balans! Det här är ett nyckeltillbehör för pilatesmetoden.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-shape-exercice-video-fitband

Upptäck Fit Band från Domyos, ett tillbehör avsett för muskeltoning, rehabilitering, pilates eller stretchning. 3 färger motsvarande 3 svårighetsgrader.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-yoga-exercices-video-softball

Upptäck SOFT BALL från Domyos, ett pilatestillbehör avsett att öka musklernas spänst på djupet.

ÖVERST PÅ SIDAN