RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

27 Råd
Pages
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Oavsett om du tränar hemma, på kontoret eller på semestern, hittar du här råd och tips för att behålla spänsten och njuta av sommaren! Vi hjälper dig att hålla kroppen i form genom att ta riktigt väl hand om den: Med våra 5 tips blir du vacker och sportig på stranden!

(1)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sport betyder hälsa och målet är att förhindra skador och mikrotrauman samt att återhämta sig så fort som möjligt för att kunna dra fördel av träningens välgörande effekter, hålla sig i form och må bra.
Träningsvärk efter idrott kan förebyggas eller lindras, så att den inte blir plågsam eller besvärande, både för att fungera i vardagen och snabbare kunna återuppta träningen.

(3)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-multisports-astuces-accessoires-pratiquer-en-douceur

För dig som tränar fitness finns det oumbärliga tillbehör för att variera övningarna och låta musklerna jobba mer intensivt. De så kallade mjuka träningsformerna, som yoga eller Pilates, har också speciella tillbehör för en välgörande effekt.

(3)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-multisports-astuces-comment-calculer-votre-poids-ideal

Du är övertygad om att du bär runt på några överflödiga kilon! Men har du tagit dig tid att räkna ut din idealvikt? Du skulle kunna bli förvånad...

(2)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-5-etapes-pour-retrouver-la-forme

Hur får du ork och hur boostar du energin till våren? Det kan du upptäcka med vårt skräddarsydda program för att komma i form inför våren.

(1)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Hur håller jag mig i form under semestern? Tack vare några enkla (och diskreta!) fitnessövningar som du kan göra för att hålla figuren i trim hela sommaren.

(4)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Blivande mödrar ställer ofta följande fråga: Går det att fortsätta träna när man är gravid? Ta del av Domyos råd för att välja rätt träningsform under graviditeten.

(1)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Många kvinnor är rädda för att börja med styrketräning. Ändå är det många kändisar som styrketränar för att få en slankare figur. Är du redo att göra ett försök?

(1)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

Du har kanske redan provat på Pilatesmetoden för att få en slank och spänstig kropp. Men kände du till träning med andra Pilatestillbehör, som motståndsringen?

(1)
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Många kvinnor lider av venös insufficiens (försämrad cirkulation i venerna), som tar sig uttryck i tunga ben, en trötthetskänsla eller åderbråck. Hur förebygger jag de här besvären och minskar känslan av tunga ben? Det berättar vi för dig i våra råd för en god form och hälsa.

(1)
ÖVERST PÅ SIDAN