conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

PILATESRINGEN: VARFÖR ÄR DEN EFFEKTIV?

Det finns en anledning till att många kändisar är helt galna i Pilates! Den här träningsformen grundades år 1920 av Joseph Pilates och bygger på en samling mjuka rörelser för att stärka musklerna, som är skonsamma för lederna, i kombination med djup och långsam andning. Den riktar in sig på hållningsmusklerna och ger effektiva resultat, i form av en bättre hållning, ökad smidighet och en slank och fast kropp. Den skiljer sig kraftigt från traditionell styrketräning och använder sig av tillbehör, bl.a. Pilates Ring eller Pilatesringen. Pilatesringen är enkel att använda och har en mängd fördelar, som du snabbt kommer att upptäcka i den här artikeln.

 

Vad är Pilatesringen?

Pilatesringen är en ring med två handtag på sidorna. Du kan hålla den mellan händerna om du vill träna överkroppen eller mellan låren om du vill lägga tonvikten på abduktorerna.

 

Varför ska jag träna med en Pilatesring?

Pilatesringen är ett komplett tillbehör som ger snabba resultat. Vilka är hemligheterna bakom en sådan effektivitet? 3 goda skäl att prova på Pilatesringen:

 

1. Stärka musklerna på djupet

Pilatesringen är en motståndsring, som kan användas för många övningar för överkroppen, midjan och benen. Systemet med fjädrande motstånd ger en heltäckande träning. Genom att upprepa rörelserna och utöva tryck får du en målinriktad träning som ger dig en slankare figur och fastare kropp på djupet.

 

2. Ett mjukt sätt att få ökad spänst och en slankare linje

Du behöver inte lida för att få en smal och spänstig kropp! Pilatesringen låter dig forma dina muskler utan svårigheter. Rörelserna är många och utan skaderisk för kroppen. Det finns inget bättre för dig som vill återuppta träningen på ett mjukt sätt.

 

3. Enkla och varierade övningar

Pilatesringen kan användas för så många olika rörelser att träningen aldrig blir enformig. Du kan variera dig och ändra träningen beroende på vad du känner för och vilka muskler du vill rikta in dig på: armar, bröst, midja, lår, rumpa…

 

Känner du för att prova på Pilatesringen? Skynda dig att upptäcka alla våra kostnadsfria träningsvideor för att enkelt få en spänstigare kropp.

YOGA
conseils-wellness-exercices-video-pilate-ring

Upptäck pilatesringen från Domyos, det oumbärliga pilatestillbehöret för att öka spänsten i hela kroppen.

YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

Upptäck yogaklossen från Domyos, ett tillbehör som hjälper dig att bli vigare för gradvis yogaträning.

ÖVERST PÅ SIDAN