20 Råd
Pages
MULTISPORT
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sport betyder hälsa och målet är att förhindra skador och mikrotrauman samt att återhämta sig så fort som möjligt för att kunna dra fördel av träningens välgörande effekter, hålla sig i form och må bra.
Träningsvärk efter idrott kan förebyggas eller lindras, så att den inte blir plågsam eller besvärande, både för att fungera i vardagen och snabbare kunna återuppta träningen.

(1)
MULTISPORT
conseils-multisports-astuces-accessoires-pratiquer-en-douceur

För dig som tränar fitness finns det oumbärliga tillbehör för att variera övningarna och låta musklerna jobba mer intensivt. De så kallade mjuka träningsformerna, som yoga eller Pilates, har också speciella tillbehör för en välgörande effekt.

(2)
MULTISPORT
conseils-multisports-astuces-comment-calculer-votre-poids-ideal

Du är övertygad om att du bär runt på några överflödiga kilon! Men har du tagit dig tid att räkna ut din idealvikt? Du skulle kunna bli förvånad...

MULTISPORT
conseils-5-etapes-pour-retrouver-la-forme

Hur får du ork och hur boostar du energin till våren? Det kan du upptäcka med vårt skräddarsydda program för att komma i form inför våren.

MULTISPORT
conseils-multisports-corps-sante-evaluez-votre-coeur

Det är viktigt att lyssna på kroppen när du tränar, och därför har vi här ett test som hjälper dig att bedöma din allmänna fysiska hälsa, och i synnerhet din hjärthälsa.

(1)
MULTISPORT
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Oavsett om du tränar hemma, på kontoret eller på semestern, hittar du här råd och tips för att behålla spänsten och njuta av sommaren! Vi hjälper dig att hålla kroppen i form genom att ta riktigt väl hand om den: Med våra 5 tips blir du vacker och sportig på stranden!

MULTISPORT

Vad behöver man veta om kalorier, de där som vi ofta försöker bli av med till varje pris? Vår guide från Domyos svarar på alla dina frågor.

(1)
MULTISPORT
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

Sommaren står för dörren och du vill väcka kroppen till liv. Fyll på med energi genom att följa några råd för att hitta formen!

ÖVERST PÅ SIDAN