GYMBOLLEN: HEMLIGHETEN BAKOM EN PLATT MAGE

(1)

Om du letar efter en effektiv metod för att få plattare och starkare mage, har vi den bästa lösningen: Gymbollen.

 

Varför är gymbollen så effektiv?

Att göra sina magövningar är inte alltid så himla kul. Vi har därför ett roligare sätt för att träna kroppen: gymbollen. Vad är det? Det är en stor fitnessboll som används för att stärka musklerna på djupet. Den stärker magmusklerna, formar silhuetten och lindrar ryggsmärtor.

 

Tack vare gymbollen kan du få en platt magen! Rörelserna med bollen ger samma effekt som en massage. Resultat: De stimulerar blodcirkulationen och minskar sakta men säkert de där extrakilona. Med den kan du forma hela kroppen, även om den mest jobbar med magmusklerna. När du rullar på bollen tränar du dessutom balansen. Förutom allt detta så förbättrar du också din hållning, jobbar på koncentrationen och stretchar ut kroppen. Genom att träna dagligen, kommer du att få snabba resultat.

 

Hur väljer man gymboll?

När man väljer gymboll ska man tänka på storlek, hårdhet och hållbarhet.

 

En gymboll är lagom stor när du kan ha fötterna i golvet när du sitter på den och du håller balansen när du höjer benen i 90°. Normala storlekar är:

 

  • Om du är 1,55-1,70 m ska du ha en gymboll som är 55 centimeter

  • Om du är 1,70-1,85 m ska du ha en gymboll som är 65 centimeter

  • Om du är över 1,85 m lång ska du ha en gymboll på 75 centimeter

 

Normalt sett ska gymbollen vara väl pumpad när du använder den. Men ju hårdare pumpad den är, desto svårare blir träningen. Därför ska nybörjare välja en gymboll som är lite mjuk och sedan pumpa upp den mer när det blir för lätt. Upptäck våra träningsvideos för att lära dig fler övningar.

 

 

 

Nu känner du till hemligheterna med gymbollen. Ett tips till dig som vill forma silhuetten och få synliga resultat, genom skonsam träning!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Gymbollen från Domyos är ett tillbehör som används för att öka spänsten i musklerna, med hjälp av olika videoövningar som vi erbjuder. Med dessa videoövningar, som har producerats i samarbete med träningscoacherna från Domyos Club, stärker du dina magmuskler, lår och stjärtmuskler, genom att jobba med att stärka musklerna, på ett mjukt sätt. Ta del av videoövningarna för att träna rätt med gymbollen och öka spänsten i kroppen.

(2)
ÖVERST PÅ SIDAN