23 Råd
Pages
FITNESS
conseils-multisports-corps-sante-evaluez-votre-coeur

Det är viktigt att lyssna på kroppen när du tränar, och därför har vi här ett test som hjälper dig att bedöma din allmänna fysiska hälsa, och i synnerhet din hjärthälsa.

FITNESS
conseils-mincir-avec-le-step

Letar du efter ett sätt att gå ned i vikt? Nu kan du sluta leta! För dig som vill få en snygg figur är step en träningsform som kan hjälpa dig nå dina mål på kort tid samtidigt som du har roligt!

FITNESS

Vad behöver man veta om kalorier, de där som vi ofta försöker bli av med till varje pris? Vår guide från Domyos svarar på alla dina frågor.

FITNESS
conseils-energy-astuce-devenir-plus-endurant-conseils-programmes

Hur förbättrar jag min kondition så att jag kommer i form? Det är vad vi vill visa dig med de goda råden från Eva, vår Domyos-coach. Upp på maskinerna!

FITNESS
conseils-energy-astuce-corde-bruleur-de-calories

Hopprepet är det perfekta träningstillbehöret för att bränna kalorier, gå ned i vikt, få platt mage, undvika celluliter och dessutom förbättra sin uthållighet.

FITNESS

Det bästa sättet att få snyggare ben är såklart genom träning. Men det finns några små saker du kan göra i vardagen som hjälper dig att nå ditt mål om de där snygga benen som du drömmer om

FITNESS
conseils-5-astuces-pour-faire-du-sport-a-la-maison

Det är inte alltid lätt att hitta tid för träning. Så varför inte pröva träning hemma? Domyos ger dig några tips för hur du kan träna hemma och i din egen takt...

ÖVERST PÅ SIDAN