27 Råd
Pages
FITNESS
conseils-multisports-corps-sante-evaluez-votre-coeur

Det är viktigt att lyssna på kroppen när du tränar, och därför har vi här ett test som hjälper dig att bedöma din allmänna fysiska hälsa, och i synnerhet din hjärthälsa.

(2)
FITNESS
conseils-mincir-avec-le-step

Letar du efter ett sätt att gå ned i vikt? Nu kan du sluta leta! För dig som vill få en snygg figur är step en träningsform som kan hjälpa dig nå dina mål på kort tid samtidigt som du har roligt!

(1)
FITNESS

Vad behöver man veta om kalorier, de där som vi ofta försöker bli av med till varje pris? Vår guide från Domyos svarar på alla dina frågor.

(1)
FITNESS
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

Sommaren står för dörren och du vill väcka kroppen till liv. Fyll på med energi genom att följa några råd för att hitta formen!

FITNESS
conseils-energy-astuce-devenir-plus-endurant-conseils-programmes

Hur förbättrar jag min kondition så att jag kommer i form? Det är vad vi vill visa dig med de goda råden från Eva, vår Domyos-coach. Upp på maskinerna!

FITNESS
conseils-energy-astuce-corde-bruleur-de-calories

Hopprepet är det perfekta träningstillbehöret för att bränna kalorier, gå ned i vikt, få platt mage, undvika celluliter och dessutom förbättra sin uthållighet.

(4)
FITNESS

Det är bra att minska det dagliga kaloriintaget. Men att göra det på ett mer seriöst sätt som ökar dina chanser att lyckas, det är bättre.

(1)
ÖVERST PÅ SIDAN