91 Råd
Pages
RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Oavsett om du tränar hemma, på kontoret eller på semestern, hittar du här råd och tips för att behålla spänsten och njuta av sommaren! Vi hjälper dig att hålla kroppen i form genom att ta riktigt väl hand om den: Med våra 5 tips blir du vacker och sportig på stranden!

MULTISPORT
conseils-multisports-corps-sante-recuperation-massage

Sport betyder hälsa och målet är att förhindra skador och mikrotrauman samt att återhämta sig så fort som möjligt för att kunna dra fördel av träningens välgörande effekter, hålla sig i form och må bra.
Träningsvärk efter idrott kan förebyggas eller lindras, så att den inte blir plågsam eller besvärande, både för att fungera i vardagen och snabbare kunna återuppta träningen.

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС
conseils-multisports-astuces-accessoires-pratiquer-en-douceur

För dig som tränar fitness finns det oumbärliga tillbehör för att variera övningarna och låta musklerna jobba mer intensivt. De så kallade mjuka träningsformerna, som yoga eller Pilates, har också speciella tillbehör för en välgörande effekt.

BODYBUILDING

Crosstraining har blivit en populär sport som allt oftare betraktas som träningsformen nummer ett för den som vill hålla sig i form och snabbt få bättre kondition. Vill du veta mer?

ÖVERST PÅ SIDAN