conseils-5-secrets-pour-tonifier-la-poitrine

5 HEMLIGHETER FÖR ATT FORMA BYSTEN

Bysten är en av de mest omtåliga kroppsdelarna hos kvinnor. Därför måste man ta hand om sina bröst från en ung ålder. Brösten är inga muskler, de är uppbyggda av bland annat körtlar, fett och vävnad. De hålls uppe av en spänstig hud och ligament (ledband). De vilar på två muskler, den lilla och stora bröstmuskeln. Under årens lopp, förlorar huden sin spänstighet och brösten kan ändra form. Dessutom utsätts de för hormonella förändringar och viktförändringar som också påverkar. För att behålla formen på bysten kan man tänka på två saker: att underhålla både bröstmuskeln och huden. Upptäck här 5 tips för att bevara spänsten i bysten.

 

Hemlighet nr 1: Feel Beautiful, den perfekta sportbehån

Vid träning använder 90 % av kvinnor en klassisk sportbehå. Ändå är de sällan anpassade för bysten... Under fitnessträning utsätter du din kropp för stötar som även bröstet utsätts för. De rörelserna kan leda till att brösten tappar i spänst. Därför har Domyos skapat en ny, innovativ sportbehå som bibehåller bystens naturliga form : sportbehån Feel Beautiful. Det mjuka materialet följer bröstens naturliga rörelse och främjar formningen av musklerna som håller bysten uppe. Det styvare bandet upptill minskar studsen som kan orsaka smärta under träning. Det minskar påfrestningen som bysten utsätts för med minst 50 %. Finns det något bättre än att träna smärtfritt och ogenerat? Sportbehån sitter som en andra hud och är otroligt bekväm. Prova själv!

 

Hemlighet nr 2: så fräscht

Här är ett enkelt tips som till en början kan ge kalla kårar! Om vi säger att du ska avsluta duschen med att duscha kallt vatten på brösten, gör du det då? Ja! Varför? Därför att denna enkla sak, om än lite obehaglig, är perfekt för att hålla huden i bra skick! Det är allmänt känt att kyla drar ihop vävnad och ökar blodcirkulationen. Utan att tvinga dig att ta en riktig kalldusch, kan du varva strålar av kallt vatten och varmt vatten på de områden du vill trimma, i det här fallet bysten./p>

 

Hemlighet nr 3: Övning för fastare byst

Sätt dig bekvämt på en yogamatta på golvet. Den här fitnessövningen är till för att ge fastare byst och att jobba med bröstmuskeln: Sätt handflatorna mot varandra. Placera dem i höjd med bröstet, med armbågarna vertikalt. Pressa handflatorna mot varandra så känner du att det spänner i bröstmuskeln. Slappna av. Börja om från början med rörelsen. Gör 20 stycken varje morgon och kväll för att dina bröst ska behålla deras elasticitet och ungdomliga form. Det är enkelt, men det fungerar!

 

Hemlighet nr 4: mirakeloljan

Ge din hud en riktig boost på ett naturligt sätt: massage. Att massera brösten dagligen är en riktig boost som minskar spänningar och för bort gifter. Skönhetsreceptet är: Lägg till 10 droppar av en eterisk olja i en bas av arganolja på 100 ml. När du precis har duschat eller badat kan du försiktigt massera bysten ör att behålla hudens elasticitet . Applicera oljan underifrån och uppåt, under brösten och upp till nyckelbenen. Placera sedan dina fingrar på bröstbenet (det lilla benet mellan brösten) och vrid fingrarna 3 gånger medsols och 3 gånger motsols. Sedan masserar du brösten med hela handen genom att gå från insidan av brösten och ut mot axlarna. Den här zonen får inte glömmas eftersom den täcker muskeln som håller upp bysten.

 

Hemlighet nr 5: det absolut nödvändiga fitnesstillbehöret

Håller din byst låg profil? Upptäck Body Powersom är ett lättanvänt och mycket effektivt fitnesstillbehör för att bibevara en snygg urringning. Hur fungerar det? Genom att pressa tillbehöret med hjälp av styrkan i dina armar, stärker du bröstmusklerna som stöder bysten. Resultat: du hjälper till att lyfta bysten. Annan fördel: Med Body Power kan du göra många olika övningar för att träna resten av kroppen. Den är alltså ett måste för din träning!

 

 

 

Du har nog förstått att bysten är ömtålig och känslig och behöver speciell uppmärksamhet i vardagen. Tack vare dessa enkla tips kan du bibehålla din bysts naturliga skönhet. Så vad väntar du på? Sätt igång!

RÅD OM GYM / ПИЛАТЕС

Känner du för att få en fastare överkropp och må bättre rent fysiskt? Upptäck hur du bevarar linjen genom att stärka musklerna.

ÖVERST PÅ SIDAN