Tights mjuk yoga bomull Dam grå/rosa

Ref.
8595521
Users reviews
4.2 / 5 55 Synpunkter
Produktens plus
Mjuk och skön byxa i ekologiskt odlad bomull. Hög midja att vika ner. Lätt stöd för magmuskulaturen. Passar alla kroppar, även gravida kvinnor.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Sitter väl
Hög midja som täcker mage eller som kan vikas ner, stramar inte åt.
Ekotillverkning
Ekologiskt odlad bomull. Gråmelerad: inlägg med återvunnen bomull.
Rörelsefrihet
Tillsatt elastan för mer mjukhet.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 92.0% Bomull, Huvudmaterial : 8.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att det behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. (Produkter som framställts genom ekologisk odling är särskilt spårningsbara.)
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför har vi valt ekologiskt odlad bomull?
Ekologiskt odlad bomull. Metoderna för ekologiskt jordbruk har skapats särskilt för att minska inverkan på miljön. Med ekologisk odling bevaras den biologiska mångfalden och jordens bördighet, och föroreningen av grundvattnet minskas. För den gråmelerade färgen har vi taget ännu ett hållbart steg: tightsen är tillverkade till 70 % av ekologiskt odlad bomull, och 30 % består av återvunnen bomull.
Vad är gravidyoga?
Gravidyoga fokuserar på andningsteknik och ställningar som hjälper gravida före, under och efter födseln.Instruktörerna tillhandahåller olika redskap som kan hjälpa kvinnorna att utföra ställningarna på ett bekvämt sätt, för att arbeta styrka och smidighet, för att förbereda sig inför födseln.
Fördelarna med gravidyoga:
Det finns många! Ökad muskelstyrka, bättre uthållighet och smidighet under förlossning. Bättre sömnkvalitet.Lindrar värk i ländryggen. Du minskar på stressen och oron, och koncentrerar dig lättare. Kort sagt, att träna gravidyoga är en lysande idé!
Översikt av miljöpåverkan
Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.Web: Sustainability.decathlon.com Video: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Hur skapar vi våra produkter?
Vårt team består av 8 personer, nybörjare till kostexperter. Alla delar samma passion. Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra ambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv aha-upplevelse som dessutom respekterar naturen.

Users reviews

4.2 / 5 55 Synpunkter
45 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Kvinna
  30-39 år
  24 december 2020
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  See through

  Really soft - just like normal leggings really but definitely not suitable for yoga, they’re see through when you bend over. Have returned them.

 • Kvinna
  Över 60 år
  29 april 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  Excellent fit

  Well done Decathlon. Fits perfectly, super comfy. Have washed and no shrinking.

 • Kvinna
  20-29 år
  25 oktober 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  The BEST leggings that will ever bless your legs

  These are hands down the BEST, most comfortable leggings you will ever own. You absolutely must do yourself a favour and buy a pair or like me, ten. It feels like wearing nothing at all, hugs everything perfectly but not tightly, and they're thick enough you can't see anything underneath.

  They are the perfect leggings.

ÖVERST PÅ SIDAN