Tights Junior Svart

Ref.
8352133
Produktens plus
Tights som är sömlösa och täckande. Teknik och finish som ger optimal komfort och passform samtidigt som de håller väl.
79,00 kr*
Rörelsefrihet
Sömlös för optimal danskomfort.
Opak
Mycket täckande tyg som omsluter dina ben.
Soliditet
Platt midja och förstärkt gren

EGENSKAPER

Storlekar
från 6 till 12 år, 3444
Färg
svart
Typ
Finns i tjejmodell.
Material
Huvudmaterial : 93.0% Polyamid, Huvudmaterial : 7.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
dans.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja balettkläder?
Klädseln i klassisk balett bestäms ofta av dansläraren. Den bärs oftast utan underkläder. Kombinationen av body och trikåer sitter väl i alla rörelser. En dansös perfekta utrustning är: en body, en kjol, trikåer och tåskor. För uppvärmning rekommenderas en omlottröja.
Hur ska jag välja danstrikåer?
Domyos har två typer av danstrikåer. De enklaste är strumpbyxorna med fot och finns i rosa och vitt. Det finns även fotlösa trikåer som passar lika bra för balett som för street- och jazzdans (svart och rosa). Vi har även trikåer med en öppning för att komma åt fötterna under dansklassen. De är perfekta för att öva tådans, eftersom du kan komma åt tåskyddet under passet.
Varför ska man välja danstrikåer från Domyos?
Trikåerna från Domyos är funktionella och ger både komfort och optimal passform. De förstärker benrörelsen väl. Bomullsförstärkningen i grenen och tårna gör att de håller längre. De passar lika bra på dansklassen som på scen.
ÖVERST PÅ SIDAN