Tights Confort+ 500 Regular Gym & Pilates dam grå

Ref.
8518657
Produktens plus
Grenkilen och den smarta nyckelfickan gör den här modellen både bekväm och praktisk att träna i. Den breda resåren garanterar att de sitter på plats under träningen.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 92.0% Bomull, Huvudmaterial : 8.0% Elastan Midjeband : 96.0% Bomull, Midjeband : 4.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka är fördelarna med Fit+?
Underdelskollektionen Fit + är perfekt anpassad för samtliga medelintensiva gym- och stretchingaktiviteter. Varje modell ger otrolig rörelsefrihet tack vare ett mjukt, töjbart material i bomull/elastan. Det finns ett stort utbud av modeller som är skapade för att passa alla sorters kroppar. Det enda du behöver göra är att hitta den modell som passar just din kropp!
Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.
ÖVERST PÅ SIDAN