Tights 7/8 900 Slim Gym och pilates Dam Svart

Ref.
8490306
Produktens plus
Plagget formar sig snyggt och är töjbart åt båda håll. Du kan känna dig säker när du tränar eftersom tyget är helt tätt.
179,00 kr*
Töjbar
Elastan i tyget gör plagget töjbart åt båda håll.
Svettbortförsel
Tyget absorberar svett. Besparing i mesh i resåren i midjan.
Opak
Tätt tyg i alla positioner.
Formande
Ger fin form på höfter och ben.

EGENSKAPER

Storlekar från
2XS till 2XL
Finns i
endast svart.
Material
Huvudmaterial : 70.0% Bomull, Huvudmaterial : 30.0% Elastan Detalj : 65.0% Bomull, Detalj : 27.0% Polyester, Detalj : 8.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
Träning, godkänt för Pilates.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Kläderna och tillbehören i denna serie är framtagna för regelbunden, medelintensiv Gym & Pilates (mjuk träning, stretching, muskeltoning och styrketräning), perfekt för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation.  Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
Smart detalj för ökad komfort
Ta bort lappen om den stör dig under träningen. Lappen sitter inte längre direkt på plagget. Det blir då lättare att ta bort lappen utan att skada plagget.
Den formande effekten har testats och godkänts av våra sportutövare:
Varje produkt i vår serie med formande plagg har testats i våra labb SportsLab samt av utövare av Gym & Pilates. Dessa tester har bekräftat plaggets töjbarhet och hur det formar höfterna och benen. Plagget är helt tätt och passar perfekt när du utövar Gym & Pilates!
ÖVERST PÅ SIDAN