Tekniksko delad sula stretchtyg stl. 41- 42 vit

Ref.
8527697
Produktens plus
Vill du ha teknikskor för balett som framhäver fotlinjen bra?Stretchmaterialet omsluter hålfoten och foten perfekt.Fördelar:isydda elastiska band

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Böjlighet
Delad sula som ger bra fotrullning.
Enkelhet
Korsade resårband som kan justeras och ger en fin fotlinje.
Modularitet
Åtdragningssnöret anpassar innerskon utefter foten.
Töjbar
Stretcmaterial med elastan som omsluter foten perfekt.
Mjukhet
Bekväm med innerfoder och resårband.

EGENSKAPER

Material
Ovandel i : 71.0% Bomull, Ovandel i : 23.0% Polyamid, Ovandel i : 6.0% Elastan Insida i : 50.0% Svinläder, Insida i : 40.0% polyamid 6, Insida i : 10.0% Elastan Sula i : 100.0% Spaltskinn av nöthud
Approved by
Vi månar om att samarbeta när vi utformar produkter, det är därför teknikskorna har testats av danslärare och dansare i balettskolor. Vi har även inbjudit de som samarbetar med Decathlon samt dansinstruktörer att delta i utformningsprocessen.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fördelarna med delad sula
Teknikskor med delad sula är anpassade för dansare på medel- och expertnivå som bemästrar tekniken inom balett.Med åtskilda sulor som gör att de är flexibla över hålfoten och ger en bra fotrullning.Teknikskon med delad sula är flexibel och framhäver fotlinjen.Fråga din danslärare om råd vad gäller köpet av teknikskor.
Fördelarna med teknikskor i stretch
Teknikskor i stretchmaterial som omsluter foten perfekt- ditt självklara val för att dansa balett!Det töjbara materialet ger en bra fotrullning och framhäver fotlinjen.Teknikskor med delad sula i stretchtyg som kan tvättas för hand, men ej torktumlas.Tvådelad sula i läder för att hålla länge.
Vad används åtdragningsbandet till?
Vi har lyssnat på era synpunkter: Teknikskorna har ett åtdragningsband så du kan anpassa bredden på innerskon utefter fotens form.Kom ihåg att knyta och sen klippa av bandet när du justerat innerskon.Stoppa in remmens ände i innerskon varje gång du bär dem. Ett tips: Du kan även fästa änden på innerskons insida under lädret med hjälp av en bit självhäftande plåster.
Finns det olika skomodeller för män, kvinnor och juniorer?
Både vuxna och juniorer ska välja teknikskor som är anpassade utefter deras nivå. Nybörjare börjar oftast med teknikskor med hel sula, och sedan teknikskor med delad sula.Skillnaden mellan dam, herr och juniorer utgörs av färgerna på teknikskorna.Klassiskt är de rosa och laxrosa för damer och flickor, och de vita och svarta för manliga dansare och pojkar.
Hur väljer jag rätt skostorlek?
För att prova skostorleken på teknikskorna kan du ställa dig med fötterna ihop eller i första position, och gå upp på tårna (en pointe) flera gånger. När du gör detta ska tårna få stöd och vara utspridda i skon, utan att vara spända eller att skon sitter åt för hårt.För teknikskor med delad sula i stretchtyg så rekommenderar vi att du väljer din vanliga skostorlek om du inte har möjlighet att prova dem.
Smart detalj för att ta med dina dansskor
Ett litet stilfullt fodral som rymmer alla dina assessorer för dans finns i vår dansavdelning.Uppdelad i två fack och rymmer teknikskorna i ett, och alla accessoarer i det andra (hårknut, plåster och kolofonium).
ÖVERST PÅ SIDAN