Tekniksko delad sula läder stl. 41-42 beige

Ref.
8527700
Produktens plus
Vill du ha teknikskor i läder för att framhäva ditt fotarbete?Mjukt och tåligt läder med ett stretchinlägg för att följa hålfotens form perfekt.
249,00 kr*
Böjlighet
Delad sula som ger bra fotrullning.
Enkelhet
Korsade resårband som kan justeras och ger en fin fotlinje.
Töjbar
Stretchinlägg mellan de båda sulorna som ger bra rörelsefrihet och fotrullning.

EGENSKAPER

Material
Ovandel i : 100.0% Nötläder Insida i : 100.0% Svinläder Sula i : 100.0% Nötläder Resårband : 55.0% Polyamid, Resårband : 45.0% Elastan
Approved by
Vi månar om att samarbeta när vi utformar produkter, det är därför teknikskorna har testats av danslärare och dansare i balettskolor. Vi har även inbjudit de som samarbetar med Decathlon samt dansinstruktörer att delta i utformningsprocessen.
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej lämpade för utomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fördelarna med delad sula
Teknikskor med delad sula är anpassade för dansare på medel- och expertnivå som bemästrar tekniken inom balett. Flexibla över hålfoten och ger en smidig fotrullning. Vi rekommenderar att du rådgör med din danslärare innan du köper skor.
Fördelarna med teknikskor i läder
Tekniksko i mjukt läder som gör att du kan röra dig smidigt och som framhäver fotlinjen fint. Tillverkade i läder och med dubbla sulor för att hålla länge.
Modell med resår
Åtdragningssnoddar syns och måste klippas av, och sedan knytas.En knut som göms i skons insida kan skava.Med den här modellen slipper du det, då den inte har åtdragningsband utan resår.Modellen med resår är testad och godkänd av danslärare och våra samarbetspartner, de är både eleganta och bekväma!
Hur väljer jag rätt skostorlek?
För att prova skostorleken på teknikskorna kan du ställa dig med fötterna ihop eller i första position, och gå upp på tårna (en pointe) flera gånger. Tårna ska få stöd utan att pressas ihop, och kunna vara utsträckta i skon, inte spända.För teknikskor i läder väljer du din vanliga storlek. Prova dem hemma.
Smart detalj för att ta med dina dansskor
Ett fint fodral som rymmer dina dansaccessoarerHos Decathlon hittar du ett fodral med två fack, som skiljer dina dansskor från dina accessoarer, som hårnät, harts och plåster.
ÖVERST PÅ SIDAN