Tekniksko delad sula

Ref.
8327040
Produktens plus
Halvtåsko i tyg och med delad sula ger större smidighet och flexibilitet åt hålfoten. Mycket mjukt tyg som töjs. Resåren är försydd i hälen.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

129,00 kr*
Fotrullning
Delad sula gör skon mjuk och flexibel.
Lättskött
Tål maskintvätt 30°C.

EGENSKAPER

Material
Ovandel i : 100.0% Bomull Insida i : 100.0% Bomull Sula i : 100.0% Nötläder
Tests
Produkten har genomgått test för att behålla form och färg länge. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
Klassisk balett.
Garanti
2 år

RÅD

Underhållstips
Tål maskintvätt 30°.
Användningsrestriktioner
Ej lämpade för utomhusbruk.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Hur ska jag välja mina teknikskor?
På danskursen behöver du balettskor. Skillnaden är främst 2 huvudkriterier: sula och material. Helsulorna rekommenderas för nybörjare i alla åldrar inom balett. Skon ger bra stöd för foten. Halvsulorna är mer böljiga vid hålfoten och ger en fin fotlinje. De rekommenderas ofta för elever på medelnivå eller avancerad nivå som redan behärskar tekniken väl
Varför välja teknikskor i läder?
Valet är personligt. Dansläraren kan rekommendera teknikskor i läder snarare än tyg. De är mjukare och kan tänjas ut lite med tiden. De kan dock slitas och få hål.
Hur väljer man rätt storlek?
Tårna får inte ha för stort utrymme i skorna, de måste stödjas utan att klämmas. En typ av övning: Res dig upp när du testar och öva på flex - tå och res dig på tå. Alla skor är försedda med ett band för att kunna justeras perfekt till fötterna. Du klipper av det när du anpassat storleken efter din fot. Det får inte sticka ut från skon eller buckla sig.
ÖVERST PÅ SIDAN