Strumpor 100 MID 2 par

Ref.
8490543
Produktens plus
2-pack låga strumpor i bomullsbas ger komfort för små fötter!

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Domyosstrumporna består i huvudsak av mjuk och skön bomull
Sitter väl
Resår i vristen motverkar att strumpan glider ner i skon.

EGENSKAPER

Storlekar
19/22 till 27/30
Material
Strumpor : 75.0% Bomull, Strumpor : 23.0% Polyamid, Strumpor : 2.0% Elastan
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn:
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar:
Vilka är de fysiska fördelarna? - Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten - Bra tillväxt - Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? - Barnet får bra självkänsla - Integreras i en grupp - Glädjefyllda upplevelser
Gympan:
Vad är babygympa? Roliga gymnastikövningar som är uppbyggda på rad och med barnanpassat material, och som leds av tränare. Gympan kan bestå av olika redskap som är anpassade efter ålder där barnen får klättra, glida, hoppa, gå balansgång m.m. Passande ålder för barngympa är mellan 10 månader och 6 år.
Fördelarna med aktiviteten:
Vad är fördelarna med babygympa? Babygympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans.Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
Klädsel för aktiviteten:
Hur ska man klä sig för gympan?Mjuka sköna kläder anpassade efter säsongen: T-shirt och shorts eller byxor i mjukt tyg, och en träningsoverall eller träningsoverallsjacka för att värma upp innan. Och ett par skor från Domyos för att inte halka. Domyos skor är lätta att ta på och av, vilket är praktiskt för att snabbt kunna byta mellan vanliga skor och gympaskor.
ÖVERST PÅ SIDAN