Sportbehå stora kupor fitness kondition 900 Dam svart

Ref.
8404276
Users reviews
5 / 5 7 Synpunkter
Produktens plus
Sportbehån 900 är en riktig funktionsbehå! Den ger den högsta nivån av stöd, med kupstorlekar ända upp till 3XL E/F. Designen baktill framhäver ryggen fint, och reglagen gör den enkel att ta på sig!
199,00 kr*
Stöder bysten
Mycket bra stöd: reducerar bystens rörelse med 46 % vid intensiv träning.*
Formande
Insydd vaddering i skum.
Justerbara
Hyskor i ryggen för att underlätta av- och påtagning.
Miljöpåverkan
Betyg B - Jämförelse: dambehå - detaljerad teknisk information

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 66.0% Polyamid, Huvudmaterial : 34.0% Elastan Tyg på ryggen : 76.0% Polyamid, Tyg på ryggen : 24.0% Elastan Detalj : 78.0% Polyamid, Detalj : 22.0% Elastan Pad : 75.0% Polyamid, Pad : 25.0% Elastan Resårband : 87.0% Polyamid, Resårband : 13.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför är sportbehån 900 anpassad för intensiv träning?
Sportbehån 900 ger ett mycket bra stöd* och passar för intensiv fitnessträning som step up, löpning och studsmatta. Den insydda push-up-vadderingen ger maximalt stöd och framhäver bysten. Ryggen är försedd med ett tekniskt, luftigt material som ger god svettavledning. * reducerar bystens rörelse med 46 % jämfört med en vanlig behå vid träning med högintensiva studsrörelser.
En oumbärlig del i din sportklädsel:
När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd och gör därmed träningen bekvämare.
Bevara bysten:
Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. Det är en ömtålig kroppsdel som nästan bara hålls på plats av huden, och den kräver ett anpassat stöd. Att bara bära en vanlig behå, med lägre stödnivå, kan ge värk och även påverka bystens form i det långa loppet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar och är lika viktig som dina skor och din övriga klädsel.
Tre stödnivåer beroende på träningsform:
- Lätt stöd (yoga, stretching, styrketräning m.m.) för aktiviteter som inte utsätter bysten för hastiga rörelser. - Bra stöd (fitnessdans, konditionsträning m.m.) för aktiviteter med medelintensiva studsrörelser som inte konstant upprepas. - Mycket bra stöd (step up, löpband, studsmatta m.m.) för aktiviteter med högintensiva studsrörelser.
Hur väljer jag storlek?
Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek: * Mät dig utan behå. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Tänk på att inte dra åt. Se ditt mått. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.
Hur är Domyos sportbehåar framtagna?
Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador: * vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden) * vi har minskar antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera) * vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).
Hur är Domyos sportbehåar testade?
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. De har utvärderats och klassifierats: 1: lätt stöd 3: bra stöd 5: Mycket bra stöd. Minst 10 % bättre stöd (nivå 1) upp till 50 % bättre stöd (nivå 5) än en klassisk behå.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

5 / 5 7 Synpunkter
7 personer rekommenderar denna produkt

 • 05 juni 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sports Bra

  Great fit & really strong support on my large boobs

 • Kvinna
  03 juni 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Comfortable

  good option

 • Kvinna
  20-29 år
  27 januari 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  The amazing fit

  The material and fit of this product is so amazing.

ÖVERST PÅ SIDAN