Sportbehå som andas dans Dam

Ref.
8548307
Produktens plus
Vill du dansa med stil?Täckande modell som kan bäras för sig eller under ett linne för att bära flera lager i kontrasterande färger. Korsade band och ventilerande tyg i ryggen för snygg dansstil!
Andningsförmåga
Syntetmaterial som är svettavvisande.
Sitter väl
Resårband under bysten som gör att den sitter stadigt.
Töjbar
Mjukt material för total rörelsefrihet.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 87.0% Polyester, Huvudmaterial : 13.0% Elastan Foder : 90.0% Polyester, Foder : 10.0% Elastan Annat foder : 74.0% Polyamid, Annat foder : 26.0% Elastan Tyg på ryggen : 90.0% Polyester, Tyg på ryggen : 10.0% Elastan
Approved by
Vår testingenjör, Inès, har testat våra produkter med amatördansare och professionella dansare.De har burit våra kläder under danslektioner och delat med sig till oss av positiv och negativ feedback.Vi har kunnat identifiera våra styrkor och har omarbetat dessa för att möta dansarnas behov. Caroline, produktchef, inser också vikten av att varje ny produkt som tas fram, ska finnas tillgänglig i alla storlekar för att garantera dig rätt storlek.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka plagg kombineras med dansbehån?
Korsade band i ryggen som sitter bekvämt i rytmen!För att förhöja effekten?Kan bäras som den är om man känner sig bekväm med det;det är en täckande modell som du dansar bekvämt i! Du kan bära flera lager, med ett linne över med korsade axelband, eller en löst sittande T-shirt, som kombineras med tights eller dansshorts.
Hur väljer man kläder till modern dans?
Klädseln inom modern dans är mycket friare än den inom klassisk balett, som ofta bestäms av dansläraren. Det viktiga är att du har plagg som är bekväma och ger dig bra rörelsefrihet. Kombinationerna vid underdel + åtsmitande överdel eller tight underdel + vid överdel är de ideala. Vi föreslår justerbara löst sittande byxor, som du kan vika upp över knäna för att förenkla dansrörelserna.
ÖVERST PÅ SIDAN