Sportbehå Fitness Shape gråmelerad

Ref.
8352434
Users reviews
4 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Sömlös sportbehå med inbyggd vaddering. Sitter som en andra hud. Luftigt tyg i ryggen.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Stöder bysten
ÖVERLÄGSEN : reducerar bystens rörelse med 42 % vid intensiv träning
Formande
Insydd vaddering i skum.
Ventilation
De ventilerande delarna underlättar svettbortförseln
Justerbara
Knäpps framtill

EGENSKAPER

Produkttyp
Behå utan bygel
Vaddering
Inbyggd vaddering
Rygg
Brottarrygg
Justering
Justerbara axelremmar
Material
Huvudmaterial : 67.0% Polyamid, Huvudmaterial : 33.0% Elastan Axelband bak : 82.0% Polyamid, Axelband bak : 18.0% Elastan Resårband : 80.0% Polyester, Resårband : 20.0% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
Konditionsträning med stor påverkan såsom step och hopprep. Passar även för löpning, racketsporter...
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför är sportbehån Shape anpassad för träning med stor påverkan?
Behå som passar fitnessträning med stor påverkan såsom step, aerobics m.m. Den väl inneslutande, tekniska designen gör att du kan bära den som den är. Brottarryggen är justerbar ((tekniskt, luftigt tyg för svettbortförsel). Utan byglar och med inbyggd vaddering för att sitta som en andra hud. * Minskar inverkan med 42 % jämförelse med en vanlig behå vid intensiv träning
Varför ska man träna i sportbehå?
När man sportar utsätts bysten för mycket större belastning än i vardagen. De kan väga 3 till 5 gånger mer under träning. Trots det tränar de flesta idrottande kvinnor med en vardagsbehå som inte ger tillräckligt stöd. En sportbehå begränsar rörelse och minskar belastning.
Bystens hälsa:
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. Men för mycket stöd kan också skada bysten: Man måste anpassa stödet efter vilket typ av träning man utför. Målet är att skydda bysten, utan att störa dess naturliga rörelser.
Vilket stöd ska man välja?
Beroende på vad du tränar, kan du välja vilken modell som passar just dig: Låg påverkan (yoga, stretching, muskeltoning...), medelpåverkan (fitnessdans, konditionsträning), eller stor påverkan(step, löpband, gymnastik). Vi råder dig att anpassa behå efter din träning. Man ska till exempel inte använda en behå med för mycket stöd när man inte behöver det, eftersom man alltid ska utgå från bröstens naturliga rörelser.
Hur väljer jag storlek?
Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek: * Mät dig utan bh. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Tänk på att inte dra åt. Se ditt mått. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.
Hur är Domyos sportbehåar framtagna?
Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador: * vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden) * vi har minskar antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera) * vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).
Hur är Domyos sportbehåar testade?
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. De har utvärderats och klassifierats: 1: lätt stöd 3: bra stöd 5: Mycket bra stöd. Minst 10 % bättre stöd (nivå 1) upp till 50 % bättre stöd (nivå 5) än en klassisk behå.

Users reviews

4 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt
 • Kvinna
  40-49 år
  01 oktober 2017
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  supportive

  Great support. Only issue is that it is quite difficult put on and take off as it is not very stretchy.

ÖVERST PÅ SIDAN