Sportbehå fitness kondition 500 Dam rosa

Ref.
8561786
Users reviews
4.29 / 5 7 Synpunkter
Produktens plus
Bekväm sportbehå i snygg design som blir din bästa vän under träningen. Den har korsade band i ryggen och meshmaterial som för bort svett.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

149,00 kr*
Stöder bysten
Bra stöd: reducerar bystens rörelse med 56,1 % vid medelintensiv träning.*
Formande
Insydd vaddering i skum.
Svettbortförsel
Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Miljöpåverkan
Betyg B - Jämförelse: dambehå - detaljerad teknisk information

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 84.0% Polyester, Huvudmaterial : 16.0% Elastan Foder : 76.0% Polyamid, Foder : 24.0% Elastan Resårband : 83.0% Polyamid, Resårband : 14.0% Elastan, Resårband : 3.0% Polyester Foder formpressad kupa : 90.0% Polyester, Foder formpressad kupa : 10.0% Polyuretan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför är sportbehån 500 anpassad för medelintensiv träning?
Sportbehån 500, med stöd för medelintensiv träning* passar fitnessporter som t.ex. dans, konditionsträning, cross training m.m. De mjuka banden ger stöd och kupan är luftig. Den har dessutom ett gummiband under bysten som gör att den stödjer och sitter på plats. * reducerar bystens rörelse med 45 % jämfört med en vanlig behå vid träning med medelintensiva studsrörelser.
En oumbärlig del i din sportklädsel:
När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd och gör därmed träningen bekvämare.
Bevara bysten:
Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. Det är en ömtålig kroppsdel som nästan bara hålls på plats av huden, och den kräver ett anpassat stöd. Att bara bära en vanlig behå, med lägre stödnivå, kan ge värk och även påverka bystens form i det långa loppet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar och är lika viktig som dina skor och din övriga klädsel.
Tre stödnivåer beroende på träningsform:
- Lätt stöd (yoga, stretching, styrketräning m.m.) för aktiviteter som inte utsätter bysten för hastiga rörelser. - Bra stöd (fitnessdans, konditionsträning m.m.) för aktiviteter med medelintensiva studsrörelser som inte konstant upprepas. - Mycket bra stöd (step up, löpband, studsmatta m.m.) för aktiviteter med högintensiva studsrörelser.
Hur väljer jag storlek?
Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek: * Mät dig utan behå. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Tänk på att inte dra åt. Se ditt mått. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.
Hur är Domyos sportbehåar framtagna?
Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador: * vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden) * vi har minskar antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera) * vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).
Hur är Domyos sportbehåar testade?
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. De har utvärderats och klassifierats: 1 : lätt stöd 3: bra stöd 5: Mycket bra stöd. Minst 10 % bättre stöd (nivå 1) upp till 50 % bättre stöd (nivå 5) än en klassisk behå.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter.Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.29 / 5 7 Synpunkter
7 personer rekommenderar denna produkt

 • Kvinna
  50-59 år
  11 mars 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cardio bra

  Great fit, extremely comfortable and stays in place even when exercising energetically.

  Reviewed by Sandra

 • Man
  02 juli 2020
  That review has been deposited on this product version
  Cup Size is Not Given

  My size is M, and it fits well on underbust but my cup size isn't matching and there are no options of cup size in most of the bras.

 • Kvinna
  20-29 år
  08 juni 2020
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  Amazing

  The most comfortable bra you can ever wear during gymming or running. Must buy

ÖVERST PÅ SIDAN