Sportbehå fitness kondition 100 Dam svart

Ref.
8484547
Users reviews
4.67 / 5 3 Synpunkter
Produktens plus
En sportbehå med lätt stöd är ett måste-ha-plagg för träning som inte utsätter bysten för hastiga rörelser. Det supermjuka materialet för bort svett väl. Designen är sportig.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Stöder bysten
Lätt stöd: minskar bystens rörelse med 16 % vid lågintensiv träning.*
Svettbortförsel
Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Ventilation
Luftigt tyg som låter svetten slippa ut.
Miljöpåverkan
Betyg C - jämförelse: dambehå - detaljerad teknisk information

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 84.0% Polyester, Huvudmaterial : 16.0% Elastan Foder : 90.0% Polyester, Foder : 10.0% Elastan Tyg på ryggen : 82.0% Polyester, Tyg på ryggen : 18.0% Elastan Resårband : 68.5% Polyester, Resårband : 31.5% Elastan
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför är denna sportbehå anpassad för lätt träning?
Denna sportbehå passar för träning med liten påverkan på bysten* (till exempel yoga, stretching och styrketräning). Passar bäst för mindre byst. Modell med öppning där vaddering kan läggas i. * reducerar bystens rörelse med 16 % jämfört med en vanlig behå vid träning utan intensiva studsrörelser.
En oumbärlig del i din sportklädsel:
När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd och gör därmed träningen bekvämare.
Bevara bysten:
Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. Det är en ömtålig kroppsdel som nästan bara hålls på plats av huden, och den kräver ett anpassat stöd. Att bara bära en vanlig behå, med lägre stödnivå, kan ge värk och även påverka bystens form i det långa loppet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar och är lika viktig som dina skor och din övriga klädsel.
Tre stödnivåer beroende på träningsform:
- Lätt stöd (yoga, stretching, styrketräning m.m.) för aktiviteter som inte utsätter bysten för hastiga rörelser. - Bra stöd (fitnessdans, konditionsträning m.m.) för aktiviteter med medelintensiva studsrörelser som inte konstant upprepas. - Mycket bra stöd (step up, löpband, studsmatta m.m.) för aktiviteter med högintensiva studsrörelser.
Hur väljer jag storlek?
Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek: * Mät dig utan behå. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Tänk på att inte dra åt. Se ditt mått. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell.
Hur är Domyos sportbehåar framtagna?
Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador: * vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden) * vi har minskar antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera) * vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).
Hur är Domyos sportbehåar testade?
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. De har utvärderats och klassifierats: 1: lätt stöd 3: bra stöd 5: Mycket bra stöd. Minst 10 % bättre stöd (nivå 1) upp till 50 % bättre stöd (nivå 5) än en klassisk behå.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Om jag inte är nöjd med produkten?
Du har 365 dagar på dig att lämna tillbaka produkten i en DECATHLON-butik om den inte motsvarar dina förväntningar (förutsatt att den inte luktar svett, förstås...).
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera vilka produkter som har minst miljöpåverkan när du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar).. Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.67 / 5 3 Synpunkter
3 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  Över 60 år
  19 november 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfekt

  Bra passform och skönt material. Jag är mycket nöjd.

 • Kvinna
  20-29 år
  20 september 2019
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Good product, great price

  I am a size 8 and got this in a XS. It fits ok, maybe slightly tight. But a good product overall for a great price so can't complain.

 • 18 oktober 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kickboxing

  Bought this for kickboxing. First sports bra. Very comfy & good support

ÖVERST PÅ SIDAN