Sportbehå blixtlås fitness cardio 900 Dam

Ref.
8484729
Users reviews
4.53 / 5 15 Synpunkter
Produktens plus
Trendig sportbehå som ger mycket bra stöd. Ett blixtlås framtill gör den lätt att ta på sig. Den passar för all träning, även intensiv. Den sitter bekvämt med justerbara axelband och insydd vaddering.

6 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Från
199,00 kr129,00 kr*
Stöder bysten
Mycket bra stöd: reducerar bystens rörelse med 45 % vid intensiv träning
Formande
Insydd vaddering i skum.
Ventilation
Luftigt tyg som låter svetten slippa ut.
Justerbara
Öppnas framtill. Axelbanden kan justeras för att passa dig.
Svettbortförsel
Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 90.0% Polyester, Huvudmaterial : 10.0% Elastan Foder : 76.0% Polyamid, Foder : 24.0% Elastan Annat foder : 100.0% Polyamid Pad : 100.0% Polyester Resårband : 72.0% Polyamid, Resårband : 17.5% Elastodien, Resårband : 10.5% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Designad för att
konditionsträning med stor påverkan såsom step och hopprep. Passar även för löpning och racketsporter.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Varför är sportbehån 900 med blixtlås anpassad för intensiv träning?
Sportbehån 900 med blixtlås ger ett mycket bra stöd* och passar för intensiv fitnessträning som step up, löpning och studsmatta. Lätt att ta på tack vare det främre blixtlåset och de reglerbara axelbanden. Behån ger perfekt stöd utan bygel och har förformade kupor i tunt skum. Brottarryggen har tekniskt, luftigt material för svettbortförsel. Ger 45 % bättre stöd i jämförelse med en normal behå* (medelintensiv träning)
En oumbärlig del i din sportklädsel:
När man sportar utsätts bysten för mycket större stötar än i vardagen. De hastiga rörelserna kan få bysten att väga upp till 5 gånger sin vanliga tyngd, beroende på träningens intensitet. En sportbehå ger bysten stöd och gör därmed träningen bekvämare.
Bevara bysten:
Oavsett ålder och kupstorlek så påverkas din byst av träning. Det är en ömtålig kroppsdel som nästan bara hålls på plats av huden, och den kräver ett anpassat stöd. Att bara bära en vanlig behå, med lägre stödnivå, kan ge värk och även påverka bystens form i det långa loppet. Sportbehån skyddar din byst mot stötar och är lika viktig som dina skor och din övriga klädsel.
Tre stödnivåer beroende på träningsform:
- Lätt stöd (yoga, stretching, styrketräning m.m.) för aktiviteter som inte utsätter bysten för hastiga rörelser. - Bra stöd (fitnessdans, konditionsträning m.m.) för aktiviteter med medelintensiva studsrörelser som inte konstant upprepas. - Mycket bra stöd (step up, löpband, studsmatta m.m.) för aktiviteter med högintensiva studsrörelser.
Hur väljer jag storlek?
Rätt storlek garanterar stöd och komfort. Hitta rätt storlek: * Mät dig utan behå. * Titta i en spegel. * Sätt måttbandet under dina skulderblad. * Dra fram måttbandet och mät där du är som störst över bysten. Tänk på att inte dra åt. Se ditt mått. Med detta mått kan du hitta rätt storlek i vår storlekstabell
Hur är Domyos sportbehåar framtagna?
Våra modeller är skapade för att du ska ha optimal komfort under träningen och undvika skador: * vi använder inga byglar (som riskerar att skada bröstvävnaden) * vi har minskar antalet sömmar vid bröstvårtan (som kan irritera) * vi använder material som för bort svett (både för mer komfort och minskad irritation).
Hur är Domyos sportbehåar testade?
Vilken storlek på bysten man än har så utsätts bysten för sträckningar under träning, och om man inte har tillräckligt med stöd så riskerar man att skada bysten. De har utvärderats och klassifierats: 1: lätt stöd 3: bra stöd 5: Mycket bra stöd. Minst 10 % bättre stöd (nivå 1) upp till 50 % bättre stöd (nivå 5) än en klassisk behå.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Och om jag inte är helt nöjd med mitt köp?
Returrätt på 90 dagar gäller.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.53 / 5 15 Synpunkter
14 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Kvinna
  30-39 år
  10 september 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  Super bra sportbh

  Den bästa sportbh jag någon sin haft. Sitter perfekt och passar till intensiv träning. Kan verkligen rekommendera denna. Sitter perfekt och jätte skön.

 • 25 juli 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fit

  It fit how it supposed to. Very good

 • Kvinna
  40-49 år
  05 juli 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great

  comfortable and inexpensive

ÖVERST PÅ SIDAN