Sko babygympa I LEARN grön/grå

Ref.
8504308
Users reviews
4.3 / 5 10 Synpunkter
Produktens plus
Skor för de allra minsta. Maximal komfort och stöd för foten. Godkända av en fotspecialist. Den uttagbara innersulan gör det lättare att välja rätt storlek.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Från
129,00 kr99,00 kr*
Böjlighet
Mycket mjuk och följsam sula.
Sitter väl
Stadig häl och upphöjd sula baktill.
Enkelhet
Tips: ta bort innersulan för att säkerställa att det är rätt storlek!
Lätt att ta på/av sig
Bred kardborrknäppning. Markering för höger och vänster fot.
Fäste
Yttersula i gummi som inte glider eller gör märken.

EGENSKAPER

Material
Sula i : 100.0% Gummi Ovandel i : 60.0% Polyester, Ovandel i : 40.0% Polyuretan Insida i : 100.0% Polyester
Approved by
Fotspecialist. Avdelningen för forskning och utveckling har tillsammans med en fotspecialist undersökt barns sätt att gå och röra sig i låg ålder.
Tests
Alla skor från Domyos har genomgått laboratorietester, som t.ex kontrollerar skornas grepp och nötningsbeständighet. Skorna är även godkända efter Decathlons strikta toxikologiska tester. Alla skor från Domyos har testats i bruk av barn.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara skorna i skydd från fukt och sol.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Skor som är anpassade till små barn:
Mellan 1 och 6 år har fötterna stor betydelse för barnets utveckling och tillväxt. Våra skor är specifikt anpassade för barns fötter och deras utveckling.De är särskilt utvecklade med hjälp av ingenjörer i biomekanik för att inte hindra barn i deras rörelser.
Vilka skor ska jag välja till mitt barn?
1 till 2 år (storlek 20 till 24): lär sig gå. Fötterna är runda och knubbiga: Skorna I LEARN är mycket mjuka och lätta att gå i. 3 till 6 år (storlek 25 till 30): utveckla gång, spring och hopp. Fötterna blir starkare och hålfoten börjar formas: Skorna I MOVE är följsamma med bra stöd
Barns fötter mellan 1 och 2 år:
Foten behöver inte en sko för att utvecklas. Men skor är viktiga för att skydda sig mot kyla, fukt och stötar, så väl inomhus som utomhus. Skorna I LEARN är för barn mellan 1 och 2 år som rör sig mycket: Den följsamma skon gör att foten kan utvecklas naturligt och den fina sulan ger lika bra grepp som om barnet var barfota
Välj rätt storlek
Mycket enkelt att kontrollera storleken: ta ur skons innersula och lägg den på marken;placera barnets fot ovanpå, men hälen i linje med den bakre kanten; om tårna befinner sig inom det skuggade området på sulan, är det rätt storlek!Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet, eftersom det är mellan 1 och 3 som foten växer som mest. Titta på vår hemsida under rubriken "vilken storlek ska man välja?".
Fotvalv eller inte?
I början av livet har vi naturligt platta fötter. När vi börjar gå börjar fotvalvet formas och musklerna i foten utvecklas. Av den anledningen är det viktigt att ha skor som är formade efter fotvalv under tillväxten hos barn
Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar
Vilka är de fysiska fördelarna? Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten Främja tillväxten Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? Barnet får bra självkänsla Integreras i en grupp Barnet har roligt Utveckla koncentrationsförmåga
Gympan
Har du hört talas om babygympa? Det är gymnastik för alla över 10 månader och upp till 6 år gamla. Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör. Babygympa hjälper barnet att utveckla sin motorik genom många olika aktiviteter. Det är en bra träningsform att börja med.
Fördelarna med aktiviteten
Babygympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans.Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.

Users reviews

4.3 / 5 10 Synpunkter
8 personer rekommenderar denna produkt

Hos Decathlon är recensioner tillförlitliga

 • Man
  30-39 år
  21 september 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bra köp

  Der passade bra till min son.

  Brand's answer :

  Hej


  Tack för ditt omdöme!


  Återkom till kundtjänst om du har några funderingar eller frågor

  sportiga hälsningar

 • Man
  40-49 år
  01 juli 2020
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Doesn't worth the price

  We were very optimistic while buying but after two weeks, realised it doesn't deserve the price tag it has. quality deteriorate quickly

  Brand's answer :

  Hello,

  Thank you for your feedback

  please come back to the store with the product and receipt to be able to return or exchange the item. You have a two year warranty on our items.

  Best Regards

  Rabih


  Store manager Barkarby

 • Kvinna
  40-49 år
  25 mars 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Danger of your toddler slipping

  Please avoid, we've had a few accidents until we found out it was this shoes! Very slippery so extremely dangerous for a young kid to wear.

  Brand's answer :

  Hi
  Thanks a lot to let us know your opinion on I Learn Gym Shoes - Grey/Lime Green. I'm really afraid to read about your issue. All our products has been tested to give 100% safe usage to our customers, your feedback is very important for us to improve the quality of them. I ll send your experience to our product manager
  Don t forget you can claim a full refund or a product change in your nearest Decathlon store
  Kind regards

  Nicola

ÖVERST PÅ SIDAN