Sko babygympa 510 I LEARN BREATH blå

Ref.
8524720
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Collaborators reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Skor för de allra minsta. Maximal komfort och stöd för foten. Godkända av en fotspecialist. Den uttagbara innersulan gör det lättare att välja rätt storlek.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

199,00 kr*
Böjlighet
Mycket mjuk och följsam sula.
Sitter väl
Stadig häl och upphöjd sula baktill.
Andningsförmåga
Materialet i skorna släpper igenom luft.
Enkelhet
Tips: ta bort innersulan för att säkerställa att det är rätt storlek!
Lätt att ta på/av sig
Bred kardborrknäppning. Markering för höger och vänster fot.
Fäste
Yttersula i gummi som inte glider eller gör märken.

EGENSKAPER

Material
Sula i : 100.0% Gummi Ovandel i : 60.0% Polyester, Ovandel i : 40.0% Polyuretan Insida i : 100.0% Polyester
Approved by
Fotspecialist. Ett samarbete mellan Decathlons utvecklingsteam och en fotspecialist har möjliggjort undersökningar av skons påverkan på barnets fotsteg.
Tests
Alla skor från Domyos har genomgått laboratorietester, som t.ex kontrollerar skornas grepp och nötningsbeständighet. Skorna är även godkända efter Decathlons strikta toxikologiska tester. Alla småskor från Domyos har testats i bruk av barn.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

RÅD

Lagrings Tips
Förvara skorna i skydd från fukt och sol.

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Skor som är anpassade till små barn:
Mellan 1 och 6 år har fötterna stor betydelse för barnets utveckling och tillväxt. Våra skor är specifikt anpassade för barns fötter och deras utveckling.
Vilka skor ska jag välja till mitt barn?
1 till 2 år (storlek 20 till 24): lär sig gå. Fötterna är runda och knubbiga: Skorna I LEARN är mycket mjuka och lätta att gå i. 3 till 6 år (storlek 25 till 30): utveckla gång, spring och hopp. Fötterna blir starkare och hålfoten börjar formas: Skorna I MOVE är följsamma med bra stöd
Barns fötter mellan 1 och 2 år:
Foten behöver inte en sko för att utvecklas. Men skor är viktiga för att skydda sig mot kyla, fukt och stötar, så väl inomhus som utomhus. Skorna I LEARN är för barn mellan 1 och 2 år som rör sig mycket: Den följsamma skon gör att foten kan utvecklas naturligt och den fina sulan ger lika bra grepp som om barnet var barfota
Välj rätt storlek
Mycket enkelt att kontrollera storleken: ta ur skons innersula och lägg den på marken; placera barnets fot ovanpå, men hälen i linje med den bakre kanten; om tårna befinner sig inom det skuggade området på sulan, är det rätt storlek! Tänk på att kontrollera barnets storlek regelbundet, eftersom det är mellan 1 och 3 som foten växer som mest. Titta på vår hemsida under rubriken "vilken storlek ska man välja?".
Fotvalv eller inte?
I början av livet har vi naturligt platta fötter. När vi börjar gå börjar fotvalvet formas och musklerna i foten utvecklas. Av den anledningen är det viktigt att ha skor som är formade efter fotvalv under tillväxten hos barn
Fördelarna med fysisk aktivitet för små barn
Barn som rör på sig regelbundet utvecklar motorik, fysisk hälsa och intellekt på ett gynnsamt sätt. Det är viktigt att börja röra sig från tidig ålder för att bygga upp en sund hälsa som håller hela livet. En gruppaktivitet bidrar även till barnets sociala utveckling och glädjeupplevelse.
Fysiska och psykiska fördelar
Vilka är de fysiska fördelarna? Utveckla den grundläggande motoriska kapaciteten Främja tillväxten Motverka fetma Vilka är de psykiska fördelarna? Barnet får bra självkänsla Integreras i en grupp Barnet har roligt Utveckla koncentrationsförmåga
Gympan
Har du hört talas om babygympa? Det är gymnastik för alla över 10 månader och upp till 6 år gamla. Det är en rolig aktivitet som utövas i en sal med anpassade träningstillbehör. Babygympa hjälper barnet att utveckla sin motorik genom många olika aktiviteter. Det är en bra träningsform att börja med.
Fördelarna med aktiviteten
Babygympa hjälper barnet att utvecklas fysiskt. De tränar bland annat motorik, koordination och balans. Att balansera, hoppa, rulla och klättra är dessutom aktiviteter som utvecklar barnets självständighet och självförtroende.
5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

 • Kvinna
  30-39 år
  23 april 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Rekommendera

  Jag är nöjd med den skor. Min son älskar de.

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

 • Man
  25 juli 2019
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great shoes

  Bought this shoes for my 16 month boy and it is amazing. Got three different sizes. He loves it as have a great sole grip to climb on the slides, very flexible and love the way we can measure the sizes with the insole, so we can see when it is time to changes sizes. Highly recommended.

ÖVERST PÅ SIDAN