Shorts Pilates Soft Gym 500 långa regular Herr marinblå

Ref.
8525260
Users reviews
5 / 5 4 Synpunkter
Produktens plus
Ett par shorts som slutar ovanför knäna för att ge bättre rörelsefrihet. Dragsko med ett platt band som inte känns obekvämt vid övningar på golvet.

4 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Svettbortförsel
Håller fukt borta från huden.
Töjbar
Naturligt töjbart material

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 76.0% Bomull, Huvudmaterial : 24.0% Polyester Ficka : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.
Vilka är fördelarna med shortsen 500?
Shortsen 500 i regular fit för Gym & Pilates passar utmärkt för regelbunden, medelintensiv träning. Längden är perfekt då de slutar precis ovanför knäna, och den raka passformen ger god rörelsefrihet. Midjan dras åt med hjälp av en dragsko med platt band.
Vad är produktens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.

Users reviews

5 / 5 4 Synpunkter
4 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Man
  14 januari 2019
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bea shorts

  .

  Brand's answer :

  Hej och tack för ditt omdöme!


  Vi önskar dig en fortsatt sportig dag!


  Decathlon Kundtjänst

 • 20 mars 2020
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great for Pilates, good looking and wash up well

  Good for stretching and Pilates type exercise, also used for 5 a side football and are very comfortable a breathe well. Cool design too.

 • 01 oktober 2019
  Use since 3 till 6 månader
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Good value

  Excellent value for money and versatile.

ÖVERST PÅ SIDAN