Shorts loose fitness kondition 100 Dam svart

Ref.
8554846
Users reviews
2 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Shorts med rymlig passform som passar perfekt till linnet MY TOP!
Svettbortförsel
Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.
Lätthet
Tunt och följsamt material för maximal komfort.
Opak
Materialet blir inte genomskinligt, oavsett dina rörelser.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester Detalj : 100.0% Polyester
Tests
Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Tunt material
Tunt material som inte blir skrynkligt och som ger maximal komfort.
Löst sittande modell
Löst sittande modell för att kunna röra sig fritt.
Testas produkterna innan de säljs?
Ja självklart! 100 % av våra tyger genomgår test i laboratorium för att garantera användarkomfort och säkerhet. Vi testar färgernas hållbarhet, tåligheten för tvätt, svettavledning. Och sen? Är det allt? Nej, det fortsätter. Sportutövare som du testar våra produkter. Vi lyssnar på deras utlåtanden, analyserar deras intryck och förbättrar om det behövs. Sedan är din sportprodukt redo!
Översikt av miljöpåverkan
Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Kvinna
  20-29 år
  03 juni 2020
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Incorrect sizing!

  I am a 44" hip, I used the 'find my size' chart to order shorts which should fit perfectly. The shorts arrived and sadly, they did not fit. I ordered a large which should be a 43" - 45" however when I measured the shorts which arrived it was only had a 36" waistband, which is an XS! The shorts would have been good I believe if they came in the correct size, but I believe they had been incorrectly labeled.

ÖVERST PÅ SIDAN