Shorts gympa 500 Junior

Ref.
8489393
Produktens plus
En tunn trekvartsbyxa för gympa och andra aktiviteter. Tyget innehåller mestadels bomull. Mycket modern modell.

2 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Från
49,00 kr29,00 kr*
Mjukhet
Tyg av mestadels bomull. En liten del polyester underlättar skötseln.
Töjbar
En liten del elastan gör plagget enklare att ta på sig och ökar rörelsefriheten.
Svettbortförsel
Innehåller en liten del polyester som får plagget att föra bort svett.
Miljöpåverkan
BETYG D - Jämförelse: shorts junior - teknisk info

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Grå, blå
Material
Huvudmaterial : 59.0% Bomull, Huvudmaterial : 37.0% Polyester, Huvudmaterial : 4.0% Elastan Detalj : 85.0% Polyester, Detalj : 15.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) Att hoppa, rulla, klättra, krypa och hålla balansen är utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Shorts som känns lätta och sköna att träna i
Perfekt om du vill testa ett par mindre åtsittande shorts på träningen. De har en smal passform, men är inte helt tighta. Midjan är försedd med resår för att inte glida ner under träningen.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/
ÖVERST PÅ SIDAN