Shorts för babygympa 100 Navy

Ref.
8516302
Produktens plus
Bekvämt basplagg för babygympan i 100 % bomull. Mjuka och bekväma.
Mjukhet
100 % bomull för maximal komfort.
Töjbar
Shortsen 100 är mycket följsamma och ger perfekt rörelsefrihet.
Sitter väl
Resåren i midjan gör dem lätta att ta på och att de sitter på plats.

EGENSKAPER

Storlek
Från 12 mån till 6 år
Färg
marinblå
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Ett basplagg
Barnet måste kunna röra sig helt obehindrat för att kunna utvecklas i sin träning. Då är det en bra idé att ha på sig ett par tights eller shorts, en t-shirt och en jacka som man enkelt kan ta av. Shortsen 100, som är helt i bomull, finns i en rad olika färger och passar perfekt för babygympan där barn kan utveckla sina förmågor och ha roligt.
Stretchig
Eftersom ditt barn oftast inte sparar på energin under babygympan är det viktigt med bra rörelsefrihet. För att barnet ska kunna utveckla alla sina förmågor måste han eller hon kunna röra sig fritt. Shortsen 100 är töjbara och ger ditt barn mycket bra rörelsefrihet. Då kan ditt barn ha roligt och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin rörelseförmåga!
Mjukhet
Eftersom de är i 100 % bomull är de dessutom mycket sköna. På så sätt har barnet total rörelsefrihet och kan koncentrera sig helt på gympan. Därför är shortsen 100 ett perfekt basplagg för babygympan.
Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?
Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Shortsen 100 är ett måste för babygympan! Nu behövs endast ett par gympaskor, sen är det bara att sätta igång!
Har du hört talas om babygympa?
Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.
Fördelarna med babygympa
Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.
ÖVERST PÅ SIDAN