Shorts 100 Gym

Ref.
8491029
Produktens plus
Mjuka och sköna! Ett par helt oumbärliga shorts i jerseytyg. Modellen ger total rörelsefrihet och sitter bekvämt. Resår i midjan.

3 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Från
39,00 kr20,00 kr*
Mjukhet
Garanterat mjuka i 100% bomull

EGENSKAPER

Storlek
5 till 14 år
Färg
Röd
Material
Huvudmaterial : 100.0% Bomull
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
gympa.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Kollektionen är för juniorer mellan 5 och 14 år:
Vårt sortiment med kläder för juniorer är skapat för skolidrott och sportträning. Det finns kläder i kollektionen för allt från låg till hög intensitet (trampolin, step, plankan, hopprep, stretch...) De perfekta aktiviteterna för barnets hälsa och välmående, som utvecklas genomär utmärkta sätt för barnet att träna sin kropp och behålla en god hälsa.
Domyos produktutveckling:
Våra team jobbar alla mot samma mål, att nå den perfekta balansen mellan mjukhet och andningsförmåga i våra juniorplagg. Barnet kan välja sin kompletta Fitnessutrusting (T-shirt, linne, tights, byxa, shorts, collegetröja eller jacka).
Visste du det här?
Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Lätta bomullsshorts
Tunna, bekväma shorts för gympa. 100 % bomull och en passform framtagen för bra rörelsefrihet. Shorts utan fickor. Elastisk midja för att sitta bra.
ÖVERST PÅ SIDAN