T-shirt underplagg Judo vuxen vit och svart

Ref.
8545492
Users reviews
5 / 5 1 Synpunkt
Produktens plus
Äntligen ett underplagg som tagits fram för judo! Med en skärning som följer dina rörelser och en linning som skyddar mot nötning, kan du koncentrera dig på judo – denna t-shirt tar hand om resten!
Irritationshämmande
Halsen skyddas från nötning tack vare halslinningens form.
Svettbortförsel
Håll dig torr: materialet andas och mesh med ventilering avleder svett
Rörelsefrihet
Rör dig obehindrat: det mjuka materialet följer din kroppsform.

EGENSKAPER

Material
Huvudmaterial : 100.0% Polyester Detalj : 86.0% Polyester, Detalj : 14.0% Elastan
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Laurent, ingenjör hos Outshock, berättar historien bakom en t-shirt som tagits fram särskilt för judo:
– De som tränar judo har ofta på sig en t-shirt i bomull. För damer är en vit t-shirt obligatorisk på tävling. Och herrar vill inte självklart vara nakna under judodräkten. Därför tog vi fram en t-shirt som svarar mot behoven för judo. Vi skickade enkäter till våra partner inom sporten och sedan bar några judo-utövare prototyperna på franska mästerskapen. Dessutom ville vi att den skulle vara överkomlig. Den här produkten kände jag starkt för. Vi är stolta över den.
En linning som skapats för judo och mot irritation!
I judo hör det till att man tar tag i motståndarens krage. Och särskilt i början av säsongen slutar det med att huden runt halsen blir varm under träningen. Så för att minska friktionen och irritationen har vi utformat en t-shirt med en bred och hög halslinning som hamnar under judodräktens krage. Det gör att man kan satsa för fullt från säsongens första till det sista träningspasset!
En t-shirt som skyddar din hud ... och din judodräkt!
Utöver att denna t-shirt skyddar mot irritation, hindrar den dessutom att judodräkten blir svettig. De vita judodräkterna har en tendens att gulna på grund av svett. Så för att snabbt absorbera och avleda svett har vi valt ett material i elastan och polyester på sidorna, med många ventilationsöppningar. Hur är det med designen? T-shirtens övre del håller sig sober under dräktens öppning och det vita och grå mönstret på resten påminner om risgrynen på judodräktens tyg.
En kroppsnära t-shirt som du inte märker att du har på dig!
– För att säkra att ett plagg ger rörelsefrihet kan man välja en väldigt vid passform, men för en judodräkt är det inte praktiskt, eller en kroppsnära passform som låter dräkten följa kroppens rörelser. Därför har vi valt ett material i polyester. Det följer dina rörelser och återtar sin form på ett naturligt sätt. Och för att ge armarna största möjliga rörelsefrihet framåt består t-shirtens sidor av en blandning av polyester och elastan, för att göra den ännu mer töjbar!
Ett hängivet team och en växande grupp:
Vill du veta mer? Besök oss då gärna på sociala medier: – Vi vill att du så snart som möjligt ska bekanta dig med Outshock-sortimentet för kampsport. Så besök oss på Judo by Outshock på Facebook. Vi är lätta att nå och där finns mer info. Förra sommaren hade vi förmånen att träna med Dorine, en medarbetare från Kenya. Efter det skickade vi alla våra prototyper för judodräkter till klubbar för juniorer i Nairobi. Vi vill tillföra judo något.

Users reviews

5 / 5 1 Synpunkt
1 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • 24 april 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fantastic under a karate gi

  Really comfortable and keeps you cool during lessons.

  Felt it could be a little longer in the body, but this became irrelevant once worn with a gi.

  So like this t-shirt I ordered 2 more!!

ÖVERST PÅ SIDAN