T-shirt slim V-ringad Gym Pilates 500 Herr marinblå

Ref.
8376547
Users reviews
4.75 / 5 12 Synpunkter
Produktens plus
En T-shirt i slim fit ur Gym & Pilates-kollektionen, sydd i ett ventilerande, mjukt och töjbart tyg, med kroppsnära passform. Perfekt att träna i!

6 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

Mjukhet
Tyg som till största delen består av bomull, vilket gör det mjukt och bekvämt.
Svettbortförsel
Håller fukt borta från huden.
Töjbar
Tyg med elastan ger god rörelsefrihet

EGENSKAPER

Storlekar
S till 4XL
Finns i
10 olika färger
Vikt
180 g/m²
Material
Huvudmaterial : 63.0% Bomull, Huvudmaterial : 34.0% Polyester, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs. Dessutom genomförs brukstester ledda av ett team ingenjörer, där en testpanel provar produkterna i de avsedda användarförhållandena. Detta hjälper mig som produktchef att, tillsammans med designteamet, ta fram produkter som gör våra kunder nöjda.
Garanti
2 år

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Visste du det här?
Materialet i t-shirten (ref. 8405166) innehåller 34 % polyestertråd som är återvunnen från plastflaskor. Vi har inte färgat detta plagg, vilket minskar våra koldioxidutsläpp samt ger plagget en naturlig, beige färg.
Bra produkter till ett rimligt pris - vi förklarar
Hos Decathlon utformar, tillverkar och säljer vi våra produkter i hela världen. Det gör att vi kan kontrollera hela processen av våra produkter: från skiss till utformning och tillverkning, förpackning, transport, reklam... Vårt mål är enkelt: vi vill kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet och till ett rimligt pris.
Vilka är fördelarna med T-Shirten slim Gym & Pilates?
T-shirten passar regelbunden, medelintensiv träning. Kroppsnära passform och maskulin V-ringning. Träna med stil! Bekväm T-shirt som är mjuk mot huden och andas för komfort under fitnesspasset! Finns i flera färger för att passa alla smaker.
Vad är T-shirtens lilla extra?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Perfekt för träningen!
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna:
Gym Stretching & Pilates-kollektionen är framtagen för regelbunden hög- eller lågintensiv träning såsom soft gym, stretching, muskeltoning, styrketräning och pilates, alltså aktiviteter som är perfekta för att jobba både på figur och hälsa. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Våra plagg testas regelbundet och vi tar hänsyn till kundkommentarer för att utveckla dem ytterligare.
Översikt av miljöpåverkan
Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-översikt görs för att hjälpa dig att enkelt identifiera de produkter som är bäst för miljon genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, ...). Decathlon är en frivillig deltagare av denna miljömärkning. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.75 / 5 12 Synpunkter
11 personer rekommenderar denna produkt

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Man
  Över 60 år
  03 juli 2019
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Takirt

  Bra passform

 • Man
  50-59 år
  04 maj 2018
  Use since 1 vecka eller mindre
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Superskön T-shirt

  Mycket skön att ha på sig både till vardags och på träning.

 • Man
  40-49 år
  08 mars 2018
  Use since 2 till 8 veckor
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Skön på yogan

  Mjuk och behaglig tröja för yogapasset

ÖVERST PÅ SIDAN