T-shirt slim Gym & Pilates Dam Marinblå

Ref.
8335519
Produktens plus
Rak modell med rundad hals och mycket god kvalitet. Materialet har tagits fram för att hålla kroppen torr under träningen.

9 TILLGÄNGLIG(A) FÄRG(ER)

49,00 kr*
Mjukhet
Mjukt och smidigt material med lyocell
Svettbortförsel
Tyget torkar 1,5 gånger snabbare än klassisk bomull
Töjbar
Material med elastan som är lätt att röra sig i

EGENSKAPER

Storlekar
Från 2XS till 3XL
Material
Huvudmaterial : 35.0% Polyester, Huvudmaterial : 34.0% Bomull, Huvudmaterial : 28.0% Lyocell, Huvudmaterial : 3.0% Elastan
Tests
Plagget har genomgått tester för tvätt och torkning för att bli godkänd i hållbarhet vad gäller färg och form. Dessa tester har gjorts regelbundet i ett utomstående laboratorium.
Designad för att
Gym & Pilates
Garanti
2 år

RÅD

Användningsrestriktioner
Ej för intensiv träning

KOMPLETTERANDE INFORMATION

Vilka är fördelarna med T-shirten Active regular?
Välj mellan två olika passformer: slim och regular. Slim-modellen är åtsittande och framhäver dina former och har en V-formad halsringning. I mjukt, lätt material som andas. För optimal komfort under fitnesspasset.
Gym & Pilates T-shirtens fördelar?
Den är lättskött och hållbar. Både material och färg håller för upprepad tvätt i tvättmaskin. Tyget torkar supersnabbt och behöver inte strykas. Ditt bästa träningssällskap, utan hinder!
Tillverkningen av Gym & Pilatesprodukterna
Gym & Pilates kollektionen är skapad för regelbunden Gym & Pilatesträning, perfekt när du vill ta hand om hälsan, få energi och hålla formen. Domyos arbetar för att hitta en balans mellan komfort och ventilation. Modellerna har testats i bruk och utvärderas regelbundet via kundkommentarer.
ÖVERST PÅ SIDAN